Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Βελτίωση άμεσα!Τραγικός Ολυμπιακός!Τραγικός Παπαπέτρου!παο-Ολυμπιακός 1-0 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον παο στην Λεωφόρο και ηττήθηκε 1-0 με γκολ του Βιγιαφάνες στο 56',ύστερα από ασίστ του Λουντ. Τραγικός και ο Παπαπέτρου που δεν σφύριξε πέναλτι-μαρς πάνω στον Καρσελά από τον Χουλτ στο 81',όταν  ο αμυντικός των πρασίνων τέντωσε το χέρι του και πέταξε κάτω τον Καρσελά όταν μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά.
Έχασε το άχαστο ο Εμενίκε στις καθυστερήσεις ο οποίος μόνος του απέναντι στον Βλαχοδήμο δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Ενώ στο 78' οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Ανσαριφάρντ. Άτολμος ο Λεμονής,που κατέβασε την ομάδα με πολλούς αμυντικούς προσανατολισμούς με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην έχει ούτε μια τελική στο πρώτο ημίχρονο.
Μόνο ο Σισέ ξεχώρισε από τους ερυθρόλευκους,ο οποίος ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα και κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές του μονομαχίες. Σε μέτρια μέρα βρέθηκαν Οφόε,Πάρντο,Ανδρούτσος -είναι αστείο να αγωνίζεται ως εξτρέμ- και για αυτό τον λόγο οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Μια καλή απόκρουση είχε στο ενεργητικό του ο Προτό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου,σε σουτ του Λουντ.
Επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη στο  ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για την 4η αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ.



Βαθμολογία παιχτών:

Προτό -6
Ομάρ -3
Κούτρης -2
Σισέ -8
Ένγκελς -6
Ρομαό -4
Οφόε -3
Φορτούνης -5
Ανδρούτσος -2
Πάρντο -3
Εμενίκε -0

Καρσελά -5
Καρίμ -5
Ζιλέ -3


Προπονητής:

Τάκης Λεμονής -3


Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαΐδης"
Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Σιλά, Βιγιαφάνιες (83' Καμπέσας), Λουντ, Χίλιεμαρκ (87' Κουτρουμπής), Μολίνς (69' Μουνιέ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε (77' Ζιλέ), Πάρντο (74' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Ανδρούτσος (65' Καρσελά), Εμενίκε

Γκολ: 56' Βιγιαφάνιες
Κάρτες: 58' Σιλά, 88' Κουλιμπαλί, 94' Βλαχοδήμος / 45' Κούτρης, 75' Οφόε
Κόκκινες: /



#‎Κόκκινο_DNA

1 σχόλιο:

  1. O ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΕΞΤΡΕΜ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ==ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙ==ΜΗΠΩΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΙΔΕΣ ;;ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή