Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Άρεσαν οι ''ρεζέρβες''! Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός 0-3 (ποδόσφαιρο,κύπελλο)

Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός άνετα και ωραία πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου,αφού επικράτησε με 0-3 του Αχαρναϊκού στο γήπεδο της Νεάπολης και ζευγάρωσε τις νίκες του,στον όμιλο. Ο Τάκης Λεμονής πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας,παρόλα αυτά οι ''ρεζέρβες'' απέδωσαν και αυτό σίγουρα είναι στα θετικά της ομάδας. Σκόρερ του αγώνα οι Ζιλέ,Μάρτινς και Εμενίκε.
Ο Λεμονής παρέταξε την εξής ενδεκάδα. Ο Καπίνο επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια,στο κέντρο της άμυνας είχαμε νέα επιστροφή καθώς ο Βούκοβιτς επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του,ο Νικολάου τον πλαισίωνε και στα πλάγια της άμυνας ξεκίνησαν οι Μίλιτς και Φιγκέιρας. Ταχτσίδης,Ζιλέ,Μάρτινς η τριάδα στο κέντρο,ως εξτρέμ ξεκίνησαν οι Καρσελά και Μάριν και στην κορυφή της επίθεση ξεκίνησε ο Τζούρτζεβιτς.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έχασε δύο ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς, στο 5' και στο 7'.  Δύο λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζιλέ. Ο Ζιλέ έπειτα από φοβερή συνεργασία των Τζούρτζεβιτς, Μαρτίνς και Καρσελά,έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Λαμπίρη ύστερα από σουτ μέσα στην περιοχή.  Οι ερυθρόλευκοι είχαν και άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι με καλύτερη του κεφαλιά του Μάρτινς στο 27΄. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν όλα και όλα δύο σουτ στο παιχνίδι με τον Τσεβά (15') και τον Παπασάβα (29'). Τέλος ημιχρόνου 0-1 για τον Ολυμπιακό.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μάρτινς. Ο Καρσελά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Λαμπίρης δεν κατέστη εφικτό να αποκρούσει σταθερά, του έφυγε η μπάλα και από ο Μαρτίνς που πήρε το ριμπάουντ από κοντά έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα. Στην συνέχεια οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό,παρόλα αυτά οι Πειραιώτες πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Εμενίκε. Ήταν στις καθυστερήσεις, όταν ο Βρουσάι έδωσε στον Μάριν, αυτός έδωσε με τη μία στον Νιγηριανό, που με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έγραψε το 0-3.
Τελικό σκορ 0-3 για τον Ολυμπιακό που εξασφάλισε την πρόκριση για τους ''16'' του κυπέλλου και πλέον ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ στην Λεωφόρο το Σάββατο.

Βαθμολογία παιχτών:

Καπίνο -7
Φιγκέιρας -6
Μίλιτς -6
Βούκοβιτς -7
Νικολάου -7
Ζιλέ -8
Ταχτσίδης -7
Μάρτινς -9
Μάριν -9
Καρσελά -8
Τζούρτζεβιτς -6


Ζντίελαρ -6
Εμενίκε -8
Βρουσάι -7


Προπονητής:

Τάκης Λεμονής -9

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63' Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77' Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88' Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46' Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78' Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε).
Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (5ος)

1. Ολυμπιακός 6 (5-1)
2. ΑΟΧ-Κισσαμικός 3 (1-0)
3. Αχαρναϊκός 0 (0-4)
4. Αστέρας Τρίπολης 0 (1-2)



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου