Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΞΑΝΑ! Τεράστιος ο Θρύλος 0-0 με την μεγάλη Μπαρτσελόνα του Μέσσι! (τσάμπιονς λιγκ)

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την καλύτερη ομάδα του κόσμου, και με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Προτό και τις άμυνας κράτησε το μηδέν ενώ έφτιαξε ευκαιρίες που θα μπορούσε να έχει κερδίσει. Αυτό το τεράστιο παιχνίδι του Θρύλου θα πρέπει να είναι το έναυσμα για την αντεπίθεση και τις νίκες στα ερχόμενα ματς του πρωταθλήματος. Φοβερό κουτσάρισμα Λεμονή ίσως άργησε λίγο τις αλλαγές. Τεράστιοι Μποτία, Ταχτσίδης!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Προτό κάτω από δοκάρια,τους Μποτία και Ένχελς στα στόπερ,ενώ οι Κούτρης και Ομάρ ξεκίνησαν στα πλάγια της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Ρομαό,Ταχτσίδης και Οφόε,ενώ στα εξτρέμ είχαμε μια έκπληξη,καθώς ξεκίνησε ο Φιγκέιρας και ο Καρσελά. Στην κορυφή της επίθεσης ως ψευτόεννιαρι ξεκίνησε ο Φορτούνης.
Οι Καταλανοί στο 3ο λεπτό με τον Σεμέδο και στο 35' με τον Μέσι, απείλησαν ευθέως αλλά νικήθηκαν από τον Προτό, ενώ στο 22' ο Σουάρες πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ με τον Βέλγο γκολκίπερ από θέση μέσα αριστερά. Οι ερυθρόλευκοι αντίθετα είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ελαμπντελαουί στο 15',ενώ στο 37' σε φανταστική αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Φορτούνης από θέσης βολής σε σουτ με το αριστερό, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν. Τέλος ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός στο 61' είχε μια καλή ευκαιρία σε φάουλ του Φορτούνη. Στο 62' ο Σουάρες συνεργάστηκε με τον Μέσι, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Προτό. Στο 80' η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με τον Σουάρες. Ενώ στα τελευταία λεπτά ο Προτό είχε δύο πολύ καλές αποκρούσεις σε προσπάθειες του Μέσι. 
Τελικό σκορ 0-0 και ντελίριο ενθουσιασμού από τον ερυθρόλευκο κόσμο,που ζήτησε διπλό μέσα στην Λισαβόνα κόντρα στην Σπόρτινγκ. Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό,κόντρα στον Πλατανιά την Κυριακή στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 9
Ομάρ 8
Κούτρης 9
Μποτία 9
Ένχελς 7
Ρομαό 7
Ταχτσίδης 9
Οφόε 8
Καρσελά 8
Φιγκέιρας 6
Φορτούνης 8

Ζιλέ 7
Πάρντο 6
Τζούρτζεβιτς -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Τάκης Λεμονής 9

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Anthony Taylor (ENG)
Βοηθοί: Gary Beswick (ENG), Adam Nunn (ENG)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Craig Pawson (ENG), Stuart Attwell (ENG)
Τέταρτος διαιτητής: Stuart Burt (ENG)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (75' Ζιλέ), Φιγκέιρας, Καρσελά (79' Πάρντο), Φορτούνης (84' Τζούρτζεβιτς).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (62' Ράκιτιτς), Ντένις Σουάρεθ (75' Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες, Σέρτζι Ρομπέρτο (45+1' Ντεουλοφέου).

Γκολ: - / -

Κάρτες: 36' Ταχτσίδης, 58' Ένχελς, 88' Φιγκέιρας/ 42' Σέρτζι Ρομπέρτο, 77' Αντρέ Γκόμες

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ:


ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΡΕΟ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ:

Απίθανο το κορεό (photos, videos)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου