Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Αγγελόπουλοι: «H ομάδα του "Μέχρι τέλους" έφτασε ως εδώ, πάμε για το πρωτάθλημα»

Ένα μίνι απολογισμό έκαναν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι Αγγελόπουλοι στάθηκαν στην παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην κορυφή του πάγκου, στον κόσμο που βρέθηκε στο Βελιγράδι και μετέτρεψε το γήπεδο σε ΣΕΦ, αλλά και στον επόμενο στόχο της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά επισήμανε πως «η ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε ως εδώ».

Ενώ, όσον αφορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, δήλωσε: «Υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης, είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ό,τι και να πεις είναι λίγο για τον Γιώργο και ελπίζουμε να σηκώσουμε μαζί του το νταμπλ».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε «Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήρθαν 12.000 άνθρωποι, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μοναδικές στιγμές, μας κάνουν περήφανους. Συγχαρητήρια στην ομάδα, έφτασε στο Final 4 και έκανε υπέρβαση για να φτάσει εδώ. Στα 0,2’’ φάγαμε ένα καλάθι και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Συνεχίζουμε, πάμε για το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει το νταμπλ από το 1997».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου