Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Πόσο πόνεσαν οι Λαλάκηδες με αυτήν την φωτογραφία;

Πόσο πόνεσαν οι Λαλάκηδες με την παραπάνω φωτογραφία; πόσο πόνεσαν όλοι τσάτσο-δημοσιογράφοι του εικοσάρικου στο εν λόγω σάιτ από την εν λόγω φωτογραφία; πόσο πόνεσαν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι τύποι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και έκαναν ένα σάιτ που ο σκοπός της ύπαρξης του, είναι και θα είναι να πολεμάνε τον Ολυμπιακό, καθώς και τον πρόεδρο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πόνος πολύς για την άνοδο της Νότιγχαμ.

Και για κάποιους που ενοχλήθηκαν επειδή έγιναν αναφορές για την επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ. Θα πρέπει να πούμε το εξής ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω όλων, αλλά μόνο και μόνο για το πόνο που ένιωσαν όλα τα κομπλεξικά αντί-ολυμπιακά άτομα που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, η άνοδος της Νότιγχαμ αποκτάει διαφορετική αξία. Και επιπλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκη είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και τον έχει πάνω από όλα και θα φανεί αυτό και στην συνέχεια.

ΥΓ. Λαλάκη πάλι έξω έπεσες; και δεν θα σου πούμε ότι θα σου περάσει ο πόνος, γιατί το μεγάλο κόμπλεξ το έχεις με τον Ολυμπιακό και εκεί θα έχει συνέχεια γλέντι, οπότε θα σου είναι αβάστακτος και ο πόνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου