Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν θλιβεροί, περπατάγαμε σε όλο το ματς»!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ δύσκολα του Περιστερίου με 79-67 στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάσει πολύ αρνητικά την εμφάνιση της ομάδας του.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αντικειμενικά, ήμασταν θλιβεροί! Η εμφάνισή μας ήταν θλιβερή. Καταλαβαίνω απόλυτα το άδεισμα έπειτα από το Final 4 και ό,τι προσπάθεια έγινε εκεί. Υπάρχει πάντα ένα άδεισμα, θέλεις μια εβδομάδα να επιστρέψεις σε νορμάλ ρυθμούς. Το σέβομαι απόλυτα. Γενικά, η προσπάθειά μας σήμερα ήταν απογοητευτική» εξήγησε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον έντονο διάλογο που είχαν στον πάγκο, είπε: «Αυτό είναι gossip! Εδώ πρέπει να μιλάμε μόνο για το μπάσκετ! Το τι σχέση έχω εγώ με τους παίκτες, το τι τους λέω στα αποδυτήρια ή στον πάγκο. Με όλο τον σεβασμό... Δεν απαντάω σε αυτό. Αν έγινε αντιληπτό, μπορείτε να το σχολιάσετε εσείς. Πολύ ευχαρίστως».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το ότι σήμερα περπατάγαμε, γιατί σήμερα περπατάγαμε σε όλο το ματς, έχει σχέση σίγουρα με την έλλειψη κινήτρου και διάθεσης, είναι πιο πολύ πνευματικό το θέμα, σωματικά είμαστε μια χαρά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου