Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, αλλά η έλλειψη μυαλού στις τελευταίες επιθέσεις στέρησαν από τους ερυθρόλευκους την μεγάλη πρόκριση στον τελικό. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα.

Σάσα Βεζένκοβ.

Για την τελευταία φάση: «Όταν το σκεφτείς σου μένει μια πικρία. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλές επιλογές. Και η Εφές δεν είχε καλό βράδυ, φαινόταν ότι θα πάει στο τελευταίο σου. Πρέπει να δω το βίντεο. Να δω τι λάθος έκανα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για τη συνέχεια: «Μένει η πικρία και το ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν αλλά το χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες».

Για τον κόσμο: «Η πιο μεγάλη πικρία μας είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ταξίδεψε και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει το πρέπει».

Χασάν Μάρτιν.

Για τον Μίσιτς και το νικητήριο σουτ της Εφές: «Είναι σπουδαίος παίκτης, έβαλε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο σουτ. Δεν έχω τι να πω. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες, είναι δύσκολο να χάνεις έτσι. Έπρεπε να παίξουμε πιο δυνατά, τους δώσαμε τα σουτ και κάναμε λάθη στην τρίτη περίοδο. Παίξαμε άμυνα στο τέλος, αλλά δε βάζαμε τα σουτ. Δεν αξιοποιήσαμε την επίθεσή μας. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Μας έδωσαν πολλή αγάπη, είναι δύσκολο και για αυτούς, μας βοήθησαν πολύ και είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Θέλουμε να γυρίσουμε του χρόνου πάλι εδώ».

Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Το να χάνεις έτσι δεν είναι διασκεδαστικό και δυστυχώς σε ένα Final 4 δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Ο Σάσα έπαιξε καλή άμυνα στην τελευταία φάση, αλλά ο Μίτσιτς το έβαλε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Γι’ αυτό είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Η Εφές έβαλε πολλά μεγάλα σουτ σήμερα. Τελείωσε, πρέπει τώρα να αποφορτιστούμε. Έχουμε ένα ακόμη ματς για τον μικρό τελικό. Ήταν μια καλή εμπειρία για μας, ειδικά για μένα και τον Ντόρσεϊ. Αν επιστρέψουμε, θα κάνουμε πολλά πράγματα διαφορετικά. Ίσως ήμασταν και οι δύο κάπως φιλόδοξοι σε κάποια σημεία και αγχωμένοι σε άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου