Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Ελ Αραμπί για να ανανεώσει!

Ο Ολυμπιακός κάνει μία μεγάλη υπέρβαση με σκοπό ο Ελ Αραμπί να παραμείνει και την νέα σεζόν στην ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στον 35χρονο επιθετικό 2.000.000 ευρώ, πόσο πολύ μεγάλο για την ηλικία του ποδοσφαιριστή και ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι διοικούντες των ερυθρόλευκων κάνουν πραγματικά μία υπέρβαση έτσι ώστε να κρατήσουν τον Μαροκινό φορ στην ομάδα και πλέον είναι στο χέρι του ίδιου να πει ''ναι'' στην προσφορά και να ανανέωση το συμβόλαιο του, με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του, μετά την φιέστα, έδειχνε διάθεση να μείνει στην ομάδα, δηλώνοντας ότι θέλει να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την ομάδα και είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει αναπτύξει σχέσης αγάπης και με τον κόσμο της ομάδας και είναι χαρακτηριστικό ότι ανέβηκε μαζί με τον Βαλμπουενά στο πέταλο της Θύρας 7 για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που να του προσφέρει τα χρήματα που του δίνουν οι ερυθρόλευκοι. Μόνο από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία μπορεί να βρει περισσότερα και είναι θέμα τι προτιμά ο ίδιος.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα του Ελ Αραμπί, διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την όλη κατάσταση στην θέση του κεντρικού επιθετικού. Αν συμφωνήσει να παραμείνει ο Μαροκινός σέντερ φορ, έχει καλώς. Αν όχι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να αναζητήσει λύση βασικού στράικερ από την διεθνή αγορά.

Να θυμίσουμε ότι ο Ελ Αραμπί φέτος με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με 23 γκολ και 4 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου