Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΕΠΟ: Τρίμηνη αργία σε Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη!

 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ επέβαλε τιμωρία τρίμηνης αργίας στον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Δημητρίου, τον α΄ αντιπρόεδρο Αστέριο Αντωνίου και τον ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη.

Η τιμωρία επιβλήθηκε για παραβίαση κανονισμών, μετά από καταγγελία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και παρότι η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας ήταν απαλλακτική και για τους τρεις προαναφερόμενους.

Η υπόθεση είχε να κάνει με τους συλλόγους που προήχθησαν πέρυσι (με το νόμο Αυγενάκη) από τη Football League στη Super League 2. Αυτές οι ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση, όμως η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ τους είχε επιτρέψει να κάνουν μεταγραφές.

Έως τότε, αντικαταστάτες τους θα είναι οι (τρεις πρώτοι αναπληρωματικοί (Π. Διακοφώτης, Α. Τόκας, Στ. Σαρηγιαννίδης). Να σημειωθεί πως η ποινή των προαναφερόμενων προσώπων μεταφέρεται και στις Ενώσεις τους (ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).

Έως τις εκλογές της 1ης Ιουνίου, όπου μοναδικός υποψήφιος είναι ο Τάκης Μπαλτάκος, η Ομοσπονδία θα διευθύνεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου