Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ο μ.ο των εισιτηρίων την φετινή σεζόν! Πρώτοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος και το Kokkino Dna θυμάται τον μ.ο εισιτηρίων την φετινή σεζόν, πόσα εισιτήρια έκοψαν οι ομάδες και ποιοι οπαδοί ήταν οι πιο ''πιστοί'' την φετινή σεζόν.

Βέβαια να τονίσουμε ότι την φετινή σεζόν πολλά παιχνίδια έγιναν δίχως θεατές ή μόλις με ένα 10% λόγω κορωνοιού, ενώ επιτράπηκε η είσοδος στους θεατές στο 100% της χωρητικότητας των γηπέδων τον Μάρτιο.

Την πρωτοκαθεδρία στον μ.ο εισιτηρίων την είχαν για άλλη μία σεζόν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' κόπηκαν όλη την σεζόν 195.103 εισιτήρια με μ.ο τα 13.007. Σαφώς μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά όπως τονίσαμε παραπάνω είχαμε λιγότερα εισιτήρια και λόγω κορωνοιού και επιπλέον μεσολάβησε και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο σε μία απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Μετά τον Ολυμπιακό, οι πιο ''πιστοί'' φίλαθλοι για την φετινή σεζόν ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ κόπηκαν 151.248 εισιτήρια με μ.ο τα 10.083. Στην τρίτη θέση ακολούθησαν οι οπαδοί του Άρη με μ.ο 6.348 εισιτήρια. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι οπαδοί με μ.ο 6218 εισιτήρια. Και στην πέμπτη θέση από τους μεγάλους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με μόλις 5750 μ.ο στα εισιτήρια. 

Μετά τους πέντε μεγάλους ακολούθησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Στο ''Γέντι Κουλέ'' κόπηκαν όλη την σεζόν 37.478 με μ.ο 2.205 εισιτήρια. Στην τελευταία θέση των εισιτηρίων ήταν οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης με μόλις 517 εισιτήρια μ.ο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου