Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Πάει για το ''μπαμ'' με τον Ιντάλγκο ο Ολυμπιακός! Στους ερυθρόλευκους και ο Γκαράς!

Σε μία τεράστια μεταγραφή είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ αντρών. Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και είναι έτοιμοι τον ανακοινώσουν τον διεθνή Κουβανό ακραίο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Ο 37χρονος ακραίος που έχει γεννηθεί στη Ρωσία, είναι Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα και έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο του 2019, αλλά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς.

Εκτός από το πρωτάθλημα Τουρκίας έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και σε Λίβανο, Κίνα και Κατάρ, ενώ με την Αλ Αραμπί είχε φτάσει στην κατάκτηση και του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας παίρνοντας και τον ατομικό τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Θεωρείται ο κορυφαίος ακραίος στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και κορυφαίος σέρβερ. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν την έκλεισε με 80 άσους. 

Στον Ολυμπιακό και ο Γκαράς.

Παίχτης του Ολυμπιακού είναι ο διεθνής λίμπερο Δημήτρης Γκαράς. Ο 37 χρονος λίμπερο την φετινή σεζόν αγωνίζονταν στους πράσινους με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ορεστιάδα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Φοίνικα. Ο Γκαράς θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου