Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Προπαγάνδα ακόμα και στους τραυματισμούς παιχτών κύριοι του SDNA;

Αποτέλεσμα εικόνας για sdna
Δυστυχώς η τσίπα λείπει από πολλούς στις ημέρες μας και κάποιοι για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους και για να κάνουν μια χυδαία προπαγάνδα είναι ικανοί για όλα.
Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση για το γνωστό σε όλους μας SDNA το οποίο με αφορμή τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, έφτασε στο έσχατο σημείο να θυμηθεί μαρκαρίσματα προ 15 και 16 χρόνων για να κάνει την γνωστή του αντι-ολυμπιακή του προπαγάνδα και να τσιμπήσουν διάφοροι σανοφάγοι που τους διαβάζουν.
Όμως οι κύριοι του SDNA είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε αυτό το κομμάτι και θυμούνται ότι τους συμφέρει, διότι έκαναν αναφορά σε κάποια μαρκαρίσματα που έκαναν οι παίχτες του Ολυμπιακού πολύ πρόσφατα ... μόλις πριν 15 και 16 χρόνια.
Όμως και εντελώς τυχαία ξέχασαν τα μαρκαρίσματα που έκαναν οι παίχτες του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων και σε ποιο πρόσφατα παιχνίδια εκεί γιατί αυτοί οι έντιμοι -πάνω από όλα- αρθρογράφοι του σάιτ δεν έκαναν ούτε μια αναφορά σε εκείνα τα σκληρά μαρκαρίσματα; τα ξέχασαν ή μήπως δεν θέλουν να τα θυμούνται για κάποιους άλλους λόγους;είστε ή δεν είστε ένα αντικειμενικό σάιτ; πείτε μας για να γνωρίζουν και οι αγαπητοί αναγνώστες σας.

ΥΓ. Πάντως ακόμα και στην προπαγάνδα οφείλεις να θέτεις και κάποια όρια.

ΥΓ2. Ας θυμηθούμε και εμείς κάποια άλλα μαρκαρίσματα παιχτών του ΠΑΟΚ, που κάποιοι ''ξέχασαν''.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου