Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Γελάει ο κόσμος! Δεν δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, ο Βόλος του Μπέου!

Ολυμπιακός οπαδοί
Γελάει ο κόσμος με τον απροκάλυπτο πόλεμο που κάνουν στον Ολυμπιακό! Ο Βόλος του Μπέου ενώ είχε δώσει κανονικά εισιτήρια τόσο στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Παναθηναϊκό, αρνείται να δώσει εισιτήρια στους ερυθρόλευκους οπαδούς.
Αλήθεια γίνεται οι διοικούντες του ΝΠΣ Βόλου αρνούνται να δώσουν εισιτήρια στον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα έδωσαν σε άλλες ομάδες; να θυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο Αγρίνιο, όταν και οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν πάει κανονικά στο γήπεδο του Αγρινίου, αντίθετα οι διοικούντες του Παναιτωλικού, αλλά και η Αστυνομία δεν είχαν αφήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στο γήπεδο.
Για ποιο λόγο το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις;
Κύριε Αυγένακη θα κάνετε κάτι για αυτά τα αίσχη;

ΥΓ. Δείτε και μια παλιότερη συνέντευξη του Μπέου σχετικά με τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Για την πολιτική του Βόλου να δίνει εισιτήρια σε κάθε ομάδα: «Με τον Άρη αποδείξαμε ότι μπορούν να συνυπάρξουν οπαδοί των δυο ομάδων. Ο Βόλος δεν έχει προβλήματα με κανέναν, είναι η πρώτη του χρονιά στην πρώτη εθνική κατηγορία και δεν έχει οργανωμένους φιλάθλους. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο. Γιατί να μην γευτούμε λοιπόν την χαρά να υπάρχουν φίλαθλοι και των δυο ομάδων όπως πρέπει να είναι κανονικά κάθε γήπεδο; »

Αλήθεια κύριε Μπέο με τον Ολυμπιακό γιατί δεν δίνετε εισιτήρια; έχει κάποιο πρόβλημα ο ΝΠΣ Βόλος με τον Ολυμπιακό; αν ναι να μας διευκρινίσετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου