Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΝΙΚΗΣΕ Η ΒΡΩΜΙΑ και η ΜΠΟΧΑ της «εξυγίανσης». Βόλος Ολυμπιακός 0-0

Η μπόχα της δήθεν εξυγίανσης με ευθύνη της ΕΠΟ, των FIFA/UEFA και τώρα πια και της σημερινής κυβέρνησης επικράτησε πλήρως στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και στέρησε από τον σαφώς ανώτερο Ολυμπιακό μια καθαρή νίκη, με πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε και πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να τελειώσει με αυτές τις συνθήκες. Πανηγύριζαν λες και πήραν το πρωτάθλημα οι παίκτες του παραρτήματος Βόλου.

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΦΑΓΗ:
Στο 17’ ο Σουντανί από εξαιρετική κάθετη του Καμαρά έφυγε μόνος του καλυπτόμενος από τη μισή άμυνα του Βόλου και σκόραρε για το 1-0 αλλά Φωτιάς και Ευαγγέλου το ακύρωσαν για οφσάιντ! Το χειρότερο όλων είναι ότι είδαν και στο var και παρόλα αυτά το ακύρωσαν. Δεν υπάρχει αυτό που έγινε.



Αρχικά ο Μπα διεκδικεί την μπάλα στα όρια της περιοχής και δέχεται σπρώξιμο με το χέρι από αμυντικό του Βόλου και στη συνέχεια της φάσης ο Φεράρι κάνει φράγμα στον Ελ Αραμπί τον οποίο και γκρεμίζει ξεκάθαρα σε μια παράβαση που και… τυφλός θα έδινε! Αρχικά ο Φωτιάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ όταν ο Ευαγγέλου τον κάλεσε στο VAR, παρ’ ότι είδε τις φάσεις, οι οποίες μιλούν από μόνες τους, αποφάσισε και πάλι πως δεν συνέβη τίποτα. Όλα καλά στον θαυμαστό κόσμο της εξυγίανσης αρκεί να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός.

ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ Ο...ΜΠΕΟΣ:

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, οι γηπεδούχοι έχουν δηλώσει, ως διερμηνέα της ομάδας, στο φύλλο αγώνα, τον… Αχιλλέα Μπέο! Μάλιστα! Καλά διαβάζετε, δεν είναι ψέμα… Ο Δήμαρχος Βόλου και… επιφανής φίλαθλος της ομάδας του Βόλου, έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, ως διερμηνέας!
Ο λόγος είναι σαφής και… προφανής. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει άλλο τρόπο, για να μπορεί να… πηγαινοέρχεται και να κυκλοφορεί ελεύθερα, στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Βρήκαν, λοιπόν, εκεί στον Βόλο, τον… ευρηματικό και ιδιαίτερο αυτό τρόπο, να δημιουργήσουν ακόμη μία… τραγελαφική κατάσταση, γύρω από την ποδοσφαιρική μας καθημερινότητα. Δήλωσαν τον Αχιλλέα Μπέο, ως διερμηνέα, στο φύλλο αγώνα!
Βαθμολογία των παικτών και ανάλυση του αγώνα δεν θα υπάρξει αφού ως KOKKINO DNA θεωρούμε πως δεν υφίσταται παιχνίδι υπό τέτοιες συνθήκες!!

UPDATE: δήλωση Ευάγγελου Μαρινάκη:
Προσωπική δήλωση του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη:

Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδόσφαιρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.

#Olympiacos #Football #Marinakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου