Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζει να πετάει τεσσάρες και πεντάρες ο Θρύλος! Ολυμπιακός-ΑΕΛ 4-1 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να πετυχαίνει μια ακόμη άνετη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1 της Λάρισας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 3-0 στο σκορ και κάπου εκεί το παιχνίδι μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει κάποιες αλλαγές ενόψει της συνέχειας.
Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού στο 9' και στο 11' της αναμέτρησης. Τα άλλα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Σουντανί στο 17' και στο 35' με τον Ελ Αραμπί με εκτέλεσε πέναλτι. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει το γκολ της τιμής με τον Ουάρντα στο 61'.
Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησαν οι Μπρούνο -για πρώτη φορά φέτος-, αλλά και ο Γκασπάρ. Μάλιστα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση του Μπρούνο.
Το ''Γ. Καραϊσκάκης'' ήταν άδειο λόγω τιμωρίας των ερυθρόλευκων ή καλύτερα λόγω ''εξυγίανσης''.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Αβραάμ και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Τσιμίκα και Γκασπάρ στα αμυντικά άκρα. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά στο κέντρο, ο Μπρούνο με τον Μασούρα στα εξτρέμ και ο Σουντανί με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 5' είχε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα με τον Τσιμίκα, το σουτ του οποίου κατέληξε κόρνερ. Στο 6' σουτ του Ουάρντα η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 9' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα. Ο Τσιμίκας έβγαλε σέντρα ο Μασούρας πετάχτηκε και σκόραρε για το 1-0. Στο 11' οι Πειραιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση με σκόρερ και πάλι τον Μασούρα. Ο Σουντανί βρήκε πολύ ωραία με μπαλιά τον Μασούρα και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα του. Στο 13' η κεφαλιά του Ελ Αραμπί κατέληξε μόλις άουτ. Στο 16' ο Μασούρας έφτασε κόντρα στο χατ τρικ. Ο Μπουχαλάκης έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά για τον Μασούρα, αλλά ο Έλληνας διεθνής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρίστινσον. Τελικά το τρίτο γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 17' και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Ο Σουντανί  σε μία προσπάθειά του που ξεκίνησε λίγο μετά το κέντρο έφτασε στο τετ α τετ πλασάροντας εύστοχα τον Κρίστινσον για το 3-0. Στο 23' νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όμως το πλασέ τον Σουντανί κατέληξε στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Στο 26' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασούρα η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Στο 35' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ελ Αραμπί από τον Μόρα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία οι δύο ομάδες είχαν ρίξει τον αγωνιστικό τους ρυθμό μέσα στο γήπεδο. Στο 61' η ΑΕΛ πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Ουάρντα ο οποίος και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη τον Γκασπάρ και Σα στο γήπεδο. Στο 84' το δυνατό σουτ του Μπουχαλάκη έδιωξε ο Κρίστινσον.
Τελικό σκορ 4-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Βόλο την Κυριακή εκτός έδρας.


Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας (81′ Τοροσίδης), Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74′ Μπενζιά), Ελ Αραμπί (65′ Γκερέρο).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (79′ Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59’ Μπάλλας), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70′ Πινακάς), Ουάρντα.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -6
Γκασπάρ -5
Αβραάμ -7
Μπα -7
Τσιμίκας -8
Καμαρά -7
Μπουχαλάκης -7
Μασούρας -9
Μπρούνο -7
Σουντανί -8
Ελ Αραμπί -8

Γκερέρο -6
Μπενζιά -7
Τοροσίδης -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου