Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Πέταγε φλόγες ο Θρύλος στην Τρίπολη! Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-5 (πρωτάθλημα)


Πέταγε φλόγες ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη,καθώς επικράτησε 0-5 του Αστέρα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί σε όλο το παιχνίδι και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ στο παιχνίδι.
Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Γκιγιέρμε στο 15' μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Πασαλίδη που αποβλήθηκε μέσω var. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το γήπεδο και ο Ποντένσε.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε το ματς στην Τρίπολη με την εξής ενδεκάδα: Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, με Σεμέδο και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας, Ομάρ και Τσιμίκα στα αμυντικά άκρα. Ο Γκιγιέρμε με τον Καμαρά στο κέντρο, ο Ποντένσε με τον Μασούρα στα εξτρέμ, ο Σουντανί με τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.
Τα γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχαν οι Μασούρας στο 5' και 73', Ελ Αραμπί στο 35' και 45' και Ποντένσε στο 9'. Δοκάρι για τον Μπουχαλάκη στο 64'. Τρεις ασίστ για τον Σουντανί στο παιχνίδι. Παράλληλα ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα -σωστά- στο 55' ως οφσάιντ.
Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Περισσότεροι από 3000 οπαδοί των ερυθρόλευκων έδωσαν το παρών στο ''Θ. Κολοκοτρώνης'' μετατρέποντας το γήπεδο της Τρίπολης σε μικρό ''Γ. Καραϊσκάκης''.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ την ερχόμενη Τέταρτη στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο (65′ Ορτέγκα), Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντεθ (21’ Βαλιέντε).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε (16’ Μπουχαλάκης λ.τρ.), Ποντένσε (37’ Ραντζέλοβιτς λ.τρ.), Σουντανί, Μασούρας, Ελ Αραμπί (65′ Γκερέρο).

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -7
Σεμέδο -7
Παπαδόπουλος -7
Τσιμίκας -8
Καμαρά -7
Γκιγιέρμε -7
Ποντένσε -8
Σουντανί -9
Μασούρας -9
Ελ Αραμπί -9

Μπουχαλάκης -8
Ραντζέλοβιτς -8
Γκερέρο -7

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου