Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η σοκαριστική εικόνα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (pic)


Από την χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν προέκυψε μονάχα ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε. Αλλά είχαμε και άλλους δύο, ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε που αποχώρησε από το γήπεδο, αλλά και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που αποκόμισε ένα μαυρισμένο μάτι στο τέλος του αγώνα.
Πραγματικά μια εικόνα σοκαριστική λες και ο αμυντικός του Ολυμπιακού συμμετείχε σε κάποιον αγώνα πολεμικών τεχνών και όμως τραυματίστηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα ύστερα από αγκωνιά αντιπάλου.
Με τον Παπαπέτρου να σφυρίζει αδιάφορα και να μην βλέπει το αντιαθλητικό παιχνίδι των Αρκάδων. Που ακόμα και στην εξόφθαλμη αποβολή του Πασαλίδη στο 15' ο ίδιος θα έδειχνε μονάχα την κίτρινη κάρτα αν δεν υπήρχε το var.
Είναι φανερό ότι όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την προσπάθεια των παιχτών του Πέδρο Μαρτίνς να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος από την ''εξυγίανση'' και την διαιτησία της, ως και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος που πολλές εξ' αυτών αντιμετωπίζουν τους διεκδικητές του πρωταθλήματος με διαφορετικά κριτήρια.
Στον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα για όλα λες και παίζουν σε κανέναν τελικό, ενώ με κάποιους άλλους είναι πιο χαλαροί.
Πλέον όλοι ακόμα και οι υγιής φίλαθλοι άλλων ομάδων καταλαβαίνουν τι γίνεται στο ποδόσφαιρο στα χρόνια της ''εξυγίανσης'' και οι περισσότεροι θέλουν αυτή η κατάντια στην οποία έχει περιπέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αλλάξει.
Η επίσημη ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις για να αλλάξει κάτι σε αυτήν την ιστορία, για αυτό άλλωστε κατέφυγε στην FIFA και UEFA, όμως είναι καθήκον και των φιλάθλων του Ολυμπιακού να σταθούν μέχρι τέλους δίπλα στην ομάδα έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς κάθε απόχρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου