Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Η απάντηση της Τσιλιγκίρη στα συκοφαντικά δημοσιεύματα!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιλιγκιρη
Την δική της απάντηση έδωσε η Διευθύντρια του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη στα συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του προσώπου της.
Η Τσιλιγκίρη ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στα social media τα πτυχία της προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια από διάφορα κακόβουλα δημοσιεύματα που σκοπό ήθελαν να βλάψουν την υπόληψη και της τιμής όπως αναφέρει και η ίδια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της Τσιλιγκίρη:

«Αναγκάζομαι να δημοσιεύσω τα πτυχία μου προκειμένου αφενός να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια σχετικώς με διάφορα προσφάτως δημοσιευμένα κακόβουλα κείμενα σε βάρος της τιμής και υπόληψης μου, συμφώνως με τα οποία τυγχάνω κάτοχος ψευδών τίτλων σπουδών και αφετέρου προκειμένου να αποτραπεί άμεσα η αναπαραγωγή κάθε άλλου συναφούς αναληθούς και συκοφαντικού σχολίου ή δημοσιεύματος από τον οιοδήποτε».



Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την απόφαση Φ/2/1768 της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, οι πτυχιούχοι του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, ακολουθώντας το πρόγραμμα οικονομικής κατεύθυνσης εγγράφονται ως μέλη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και μπορούν να ασκήσουν οικονομολογικά επαγγέλματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου