Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Θρίαμβος! Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Νέων Αντρών στο πόλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για παγκοσμια πρωταθλητρια νεων η ελλαδα
Παγκόσμια πρωταθλήτρια Νέων Αντρών στο πόλο για δεύτερη σερί χρονιά! Η εθνική μας στέφθηκε πρωταθλήτρια νικώντας στον τελικό 6-4 την Σερβία στο τελικό που διεξήχθη στο Κουβεϊτ. 
Μάλιστα το back to back στην κατάκτηση πρωταθλήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας γίνεται μόλις για δεύτερη φορά στα χρονικά, οπότε ο θρίαμβος είναι ακόμη μεγαλύτερος.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι και χρειάστηκε έξι λεπτά για να σημειωθεί το πρώτο γκολ. Το πρώτο γκολ της εθνικής σημείωσε ο Γκιουβέτσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Αλαφραγκής με σουτ από την περιφέρεια. Αυτό ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.
Στην δεύτερη περίοδο πάλι κυριάρχησαν οι σκληρές άμυνες και χρειάστηκε να περάσει πολύ χρόνος για να σημειωθεί γκολ στην δεύτερη περίοδο και πιο συγκεκριμένα το πρώτο γκολ της περιόδου σημείωσε ο Αλαφραγκής 2.30 πριν την λήξη του ημιχρόνου. Για να μειώσουν λίγο αργότερα σε 3-1 οι Σέρβοι με τον Ράντοβιτς.
Στην τρίτη περίοδο κυριάρχησαν και πάλι οι σκληρές άμυνες και δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο κρίθηκαν όλα. Ο Τσβέτκοβιτς με την έναρξη του οκταλέπτου μείωσε στο γκολ, όμως με τέρματα των Γκιουβέτση και Νικολαΐδη η Ελλάδα προηγήθηκε με 5-2. Οι Σέρβοι με δύο τέρματα από τους Στανόγεβιτς και Μπράνκοβιτς μείωσαν στο γκολ, αλλά η τελευταία λέξη ήταν και πάλι ελληνική.
Ο Κάκαρης με γκολ στον παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το τελικό 6-4 αφού στα 2.14 που απέμειναν οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να κάνουν απολύτως τίποτα. 
Σερβία - Ελλάδα 4-6
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 0-0, 3-3
Σερβία: Γκαβρίλοβιτς, Μπράνκοβιτς 1, Μπάρατς, Νέσιτς, Στανόγεβιτς 1, Μίτροβιτς, Βούτσινιτς, Τσβέτκοβιτς 1, Μαρτίνοβιτς, Σούλτς, Πλεβάντσιτς, Ράντοβιτς 1, Μίσοβιτς
Ελλάδα: Δαλμαρας, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος, Γωνιωτάκης, Μητράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου