Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Τα διαιτητικά όργια της ''εξυγίανσης'' την φετινή σεζόν!

Αποτέλεσμα εικόνας για σουντανι γκολ
Η ''εξυγίανση'' ξεκίνησε επί Κοντονή στο χώρο του ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και επί Βασιλειάδη και συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς και με την νέα κυβέρνηση και με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Μπορεί ο νυν υφυπουργός να μην κάνει τον ίδιο πόλεμο όπως οι συριζαίοι προκάτοχοι του, αλλά από την στιγμή που δεν αντιδράει σε αυτά τα διαιτητικά όργια της ''εξυγίανσης'' εις βάρος του Ολυμπιακού, έχει ασφαλώς και αυτός μερίδιο ευθύνης.
Για μία ακόμη αγωνιστική είδαμε διαιτητικά όργια, αυτήν την φορά στο Βόλο και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός όπου ο διαιτητής Φωτιάς μαζί με τους βοηθούς του, καθώς και τον διαιτητή var Ευαγγέλου ακύρωσαν καθαρό γκολ του Σουντανί και παράλληλα δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Φερράρι.
Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά για την φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί από την ''εξυγίανση'' και σε άλλα παιχνίδια όπως αυτό με την Ξάνθη εκτός έδρας και με τον ΠΑΟΚ στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ευνοηθεί σε ουκ ολίγα παιχνίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου