Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η ''εξυγίανση'' συνεχίζεται! Γκολ-οφσάιντ η ΑΕΚ,που της χαρίστηκαν και δύο αποβολές!

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ το γκολ της ΑΕΚ… (vid)
Φωτιά ξαναπήρε το πρωτάθλημα,μετά την γκέλα της ΑΕΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1,έχοντας και ως mvp της,τον διαιτητή Σιδηρόπουλο,αλλά και τους βοηθούς του.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ-οφσάιντ του Αραούχο στο 68' και δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ουάρντα στο 80'.
Ο κορυφαίος διαιτητής της ''εξυγίανσης'' έκλεισε τα μάτια στο 83' σε κόκκινη μαρς του Μοράν ο οποίος έδωσε αγκωνιά στον Ουάρντα και θα έπρεπε να δεχτεί την απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ είχε και κίτρινη. Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγα λεπτά αργότερα κοίταζε αλλού σε χτύπημα του Λιβάγια στον Γιαννούλη και στον Γιαννιώτη, δίνοντας από μία κίτρινη κάρτα, ενώ θα έπρεπε να είχε αποβάλει τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Δείτε την αποβολή που χαρίστηκε στον Μοράν:

Το γκολ οφσάιντ της ΑΕΚ:


Και το αποκορύφωμα στο τέλος οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ,ο οποίος τα έβαλε με τους παίχτες του Ατρόμητοι,οι οποίοι πανηγύρισαν στο τέλος το βαθμό της ισοπαλίας. Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και στον αγώνα με την Αστέρα,λέγοντας το εξής αλησμόνητο ''ο Αστέρας κατέβηκε με σκοπό να μας κόψει βαθμούς''. Αλλά φαίνεται ο τύπος συνήθισε από Ξάνθη και Λαμία που του άνοιξαν τα πόδια και δεν ανέχεται η αντίπαλη ομάδα να τον δυσκολεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου