Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ντροπή σας! ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1 (κύπελλο)

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Πρόεδρε πάρε άμεσα κεφάλια και διώξε από την ομάδα τους μισθοφόρους,καθώς και αυτόν τον ανύπαρκτο Ισπανό που παριστάνει τον προπονητή. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα ανεχτεί τέτοια ξεφτιλίκια. Δεν νοείται ο Ολυμπιακός να κάνει δεύτερη συνεχόμενη ήττα από αυτήν την ΑΕΚ και να έχει συνολικά τρεις ήττες μέσα σε μια σεζόν. Αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε και θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα. Και φυσικά το καλοκαίρι να έχουμε νέο κανονικό προπονητή και κανονικούς παίχτες και όχι μισθοφόρους.
Ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι είχε τον Χρήστο Κόντη στο πάγκο,καθώς ο Όσκαρ Γκαρσία εισήχθη στο Μετροπόλιταν με φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και έντονους πόνους. Επιπλέον είχε τρεις σημαντικές απουσίες,καθώς ο Μποτία ήταν τιμωρημένος και οι Ένγκελς,Σισέ τραυματίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αμυντικό δίδυμο να ξεκινήσει ο Νικολάου με τον Ρομαό. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Προτό,στα πλάγια της άμυνας οι Κούτρης,Όμαρ,στο χώρο του κέντρο βρίσκονταν ο Ζιλέ με τον Ταχτσίδη,στα πλάγια οι Μάριν και Μιραλάς,δεκάρι ο Φορτούνης και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ολυμπιακός είχε στο ξεκίνημα του αγώνα κάποιες τελικές,δίχως όμως να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο 3' ο Μιραλάς έκανε μία από τις γνωστές του κινήσεις μέσα στο ΟΑΚΑ, από τα αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή, κατέληξε άουτ. Στο 12' ο Μάριν έκανε το σουτ, επίσης έξω από την περιοχή, αλλά δεν είχε δύναμη το σουτ και η μπάλα έφτασε εύκολα στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όπως την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ανσαριφάρντ από το ύψος του πέναλτι. Από την άλλη ούτε και η αεκ απείλησε ιδιαίτερα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο απλά κυριάρχησε το  χάος για τον Ολυμπιακό. Και η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Στο 57' ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει στο κέντρο της άμυνας και με το κεφάλι να ανοίγει το σκορ! Μάλιστα η αεκ είχε και άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Κονέ,αλλά ο Προτό απέκρουσε θεαματικά την κεφαλιά στο 64'. Τελικά η αεκ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 73' με τον Ρομαό να χάνει τη μονομαχία με τον Αραούχο έξω από την περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Προτό.
Ο Ολυμπιακός βρήκε αντίδραση,αλλά δεν αρκούσε για την πρόκριση,μείωσε αρχικά με τον Ταχτσίδη στο 83',ύστερα από κόρνερ του Φορτούνη και έχασε τρεις ακόμα καλές ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς και με τον Ταχτσίδη ώστε να πετύχει το γκολ της πρόκρισης.
Τελικό σκορ 2-1 και ο Ολυμπιακός μένει εκτός από την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο,στο Περιστέρι.

Η βαθμολογία των παιχτών: 

Προτό -5
Ομάρ -4
Κούτρης -3
Ρομαό -0
Νικολάου -1
Ζιλέ -4
Ταχτσίδης -6
Μάριν -3
Μιραλάς -2
Φορτούνης -2
Ανσαριφάρντ -3

Οφόε -4
Πάρντο -5
Τζούρτζεβιτς -5

Προπονητής:

Χρήστος Κόντης -4

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Ιωάννης Τουμπακάρης (ΕΠΣ Αθηνών)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες (28' Χριστοδουλόπουλος), Κονέ, Μπακασέτας (88' Γαλανόπουλος), Μασούντ, Γκάλο, Λιβάγια (66' Αραούχο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ομάρ, Νικολάου, Ρομαό, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ζιλέ (65' Οφόε), Φορτούνης, Μάριν (69' Πάρντο), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (76' Τζούρτζεβιτς)

Γκολ: 57' Χριστοδουλόπουλος, 73' Αραούχο / 83' Ταχτσίδης

Κάρτες: 44' Τσιγκρίνσκι, 75' Αραούχο, 83' Μπακάκης / 83' Μιραλάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου