Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ασύνδετη ομάδα και αντίο τίτλος! Σφαγιαστική διαιτησία!Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2 (πρωτάθλημα)

Δεν ήταν καλός, τον
Τραγική εμφάνιση για ένα ακόμα παιχνίδι και πλέον ο τίτλος απομακρύνεται! Άθλιος και ο ''εξυγιαντής'' Τζήλος που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παιχτών του Ατρόμητου και συνάμα έδωσε μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων,ενώ μονάχα ο τραυματισμός του Ταχτσίδη ήταν 4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τα γκολ των ερυθρόλευκων να πετυχαίνουν οι Μάριν και Χατζισαφί,ενώ για τον Ατρόμητο σκόραραν οι Βασιλακάκης και Ντιγκινί. Παιδική χαρά έμοιαζε η άμυνα του Ολυμπιακού που έχει τεράστια ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα και ο μόνος που ξεχώρισε από την αμυντική τετράδα ήταν ο Χατζισαφί. Δεν έκανε μεγάλες φάσεις ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι,με την μεγαλύτερη να είναι στο 62' με τον Ανσαριφάρντ να αστοχεί προ κενής εστίας.
Επίθεση δέχτηκε από οπαδούς του Ατρόμητου ο αναλυτής της ομάδας Γιώργος Μαρτάκος. Ο συνεργάτης του Όσκαρ Γκαρθία παρακολούθησε το παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά και μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση έφυγε από τη θέση του για να πάει προς τον αγωνιστικό χώρο. Στην προσπάθειά του να κατέβει, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν από τις σκάλες! Για να δούμε ο Βασιλειάδης και η παρέα του θα καταδικάσουν την εν λόγω επίθεση;
Στα άσχημα του αγώνα και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Χρήστος Κόντης,καθώς τραυματίστηκαν τόσο οι Φορτούνης,Μιραλάς,όσο και ο Ταχτσίδης στο δεύτερο ημίχρονο,εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού της ομάδας του Περιστερίου.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Βαθμολογία παιχτών:

Προτό -4
Ομάρ -0
Μποτία -2
Νικολάου -0
Χατζισαφί -7
Ταχτσίδης -7
Ζιλέ -4
Φορτούνης -3
Μιραλάς -1
Μάριν -7
Ανσαριφάρντ -1

Οφόε -5
Πάρντο -4
Τζούρτζεβιτς -0

Προπονητής:
Οσκάρ Γκαρσία- Χρήστος Κόντης -1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (ΕΠΣ Πρέβεζας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (89' Ουμπίδες), Ντιγκινί, Ουάρντα (94' Στρούγγης) και Ντάουντα (86' Κωτσόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Ταχτσίδης (62' Τζούρτζεβιτς), Μάριν, Μιραλάς (λ.τ. 39' Οφόε), Φορτούνης (λ.τ. 24' Πάρντο), Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 19' Βασιλακάκης, 66' Ντιγκινί / 28' Μάριν

Κάρτες: 34' Μάντσον, 53' Καρασαλίδης, 56' Ντάουντα, 77' Ντιγκινί / 18' Ταχτσίδης, 78' Πάρντο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου