Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΦΤΟΥ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ!

Για άλλη μια φορά το τμήμα μπάσκετ ξεφτίλισε τον παντοκράτορα σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα Ολυμπιακό. Σφαιρόπουλος και παίχτες αν έχουν φιλότιμο, που και σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν έχουν, να σηκωθούν και ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. Αυτή η ντροπή δεν ξεπλέται με καμία νίκη με Ρεάλ, ΦενΈρ και τα λοιπά.  Δεν γίνεται να σαι νικάει για δεύτερη φορά το αεκάκι που είναι πέμπτο στην βαθμολογία,με προπονητή τον γερό-Σάκοτα. Σφαιρόπουλε είσαι απλά loser στους τελικούς και δήλωσε παραίτηση από σήμερα κιόλας,μπας και προλάβουμε να σώσουμε την σεζόν. Ναι έκανε λάθη και σήμερα η διαιτησία,αλλά το να ρίξουμε στην διαιτησία για το σημερινό χάλι θα ήταν τουλάχιστον γελοίο και γραφικό.
Μόνο οι Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν αυτοί οι οποίοι εμφανίστηκαν στον αγώνα συγκεντρωμένοι, οι οποίοι όμως επίσης στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την ίδια καλή απόδοση που είχαν σε όλο τον υπόλοιπο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σημείωσε 20 πόντους και ο Σέρβος σέντερ είχε από 17 πόντους,ενώ διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν Στρελνιέκς,Πρίντεζης και ΜακΛίν με 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από εκεί και έπειτα το απόλυτο χάος. Ντροπή και αίσχος!Αγγελόπουλοι πάρτε κεφάλια.


ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σχινάς, Μάνος, Πουρσανίδης Γ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-26, 42-45, 63-65, 83-88

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 20 (3 τρίποντα, 9 ασίστ), Μιλουτίνοφ 17 (8 ριμπάουντ), Πρίντεζης 10 (2), Παπανικολάου 4, Μάντζαρης 3 (1), ΜακΛίν 10, Παπαπέτρου 5, Στρέλνιεκς 14 (2), Ρόμπερτς, Μπόγρης, Ουίλτζερ, Τόμπσον.


ΑΕΚ (Σάκοτα): Τζέιμς 11 (1), Γκριν 6, (5 ριμπάουντ,7 ασίστ). Χάρις 17, Λαρεντζάκης 6 (2), Χάντερ 15, Πάντερ 14 (2), Ξανθόπουλος 3 (1), Σάκοτα 8, Βασιλόπουλος, Μαυροειδής 4, Καββαδάς 4.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου