Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ζητάει την παρέμβαση Βασιλειάδη η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Κατήγγειλε ΚΕΔ, ΕΟΚ σε Βασιλειάδη!
Επιτέλους! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι αποφασισμένη να τραβήξει το σκοινί στα άκρα με την ΕΟΚ του Βαζελακόπουλου,αλλά και την ΚΕΔ. Τα διαιτητικά όργια στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία έστειλε επιστολή τόσο στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη,όσο και τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου,ζητώντας να παρέμβουν.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε πλήρως η πάγια θέση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.
Επίσης καταγγέλθηκε το γεγονός της μη νόμιμης συγκρότησης της ΚΕΔ και της απόλυτης ακυρότητας των αποφάσεών της, καθόσον, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2725/1999, δεν είναι όλα τα μέλη αυτής διεθνείς διαιτητές».
Τέλος, δεδομένου ότι «η μη νόμιμη συμπεριφορά των ΕΟΚ/ΚΕΔ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός» η ομάδα ζήτησε αρχικά την άμεση παρέμβαση των κ.κ. Υφυπουργού Αθλητισμού, Αθλητικού Εισαγγελέα και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.
Επίσης αξίωσε τον πειθαρχικό και ποινικό έλεγχο της μη νόμιμης συμπεριφορά της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ, όπως και τη συμμόρφωσή τους με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου