Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τα όργια Παπαπέτρου και η απόλυση Λεμονή έριξαν τον Θρύλο στη 3η θέση. Ολυμπιακός αεκ 1-2



Κάποιος να μας εξηγήσει γιατί απολύθηκε ο προπονητής που πήρε την ομάδα διαλυμένη από την λαίλαπα Χάσι στο -5 και την έφτασε στο +1 για να ερθει κάποιος άλλος και να μας ξαναρίξει στο -4... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είδαμε την απίστευτα σφαγιαστική διαιτησία του Παπαπέτρου ο οποίος δεν έδωσε στον Ολυμπιακό καθαρό πέναλτι στο 17' κ επίσης είχε άλλα μέτρα και άλλα σταθμα στα φάουλ ανάλογα με το χρώμα της φανέλας. Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ στο 81' -που ο ανεκδιήγητος Γκαρσία προτίμησε να τον αφήσει στον πάγκο-ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 87' με αρκετή δόση τύχης. Ο Τσιγκρίνσκι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Προτό ύστερα από 2-3 κόντρες σε σώματα παιχτών. Τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την νίκη με τον Γιακουμάκη στο 92' -σε μια φάση στην οποία ο επιθετικός της ΑΕΚ φαίνεται να τραβάει τον Μποτία,αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν σφύριξε τίποτα-,στην εξέλιξη της φάσης ο Μποτία δέχεται την κόκκινη επειδή έσπρωξε τον διαιτητή.
Τώρα τα κεφάλια μέσα γιατί ακολουθεί ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ,για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Αν δεν μπορέσετε να νικήσετε και αυτήν την φορά την ΑΕΚ,να σηκωθείτε και να φύγετε από την ομάδα. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Πρότο 5
Ομάρ 3
Κούτρης 2
Σισέ 3
Μποτία 2
Ρομαό 3
Ζιλέ 2
Οφόε 4
Πάρντο 5
Φορτούνης 4
Μιραλάς 4

Ανσαριφάρντ 6
Ταχτσίδης 1
Μάριν 6

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Όσκαρ Γκαρθία 1

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:


Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"



Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί:  Π. Κωσταράς (Αιτ/νίας), Β. Καμπούρης (Ευβοίας)

4ος: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)



Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ελαμπντελαουϊ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ (71' Ταχτσίδης), Οφό (59' Ανσαριφάρντ), Πάρντο (79' Μάριν), Φορτούνης, Μιραλάς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62' Λιβάγια).



Γκολ: 81' Ανσαριφάρντ / 87' Τσιγκρίνσκι, 94' Γιακουμάκης

Κάρτες: 30' Μποτία, 37' Ρομαό, 82' Ανσαριφάρντ / 29' Σιμόες, 74' Μασούντ, 76' Μπακάκης, 93' Λιβάγια

Αποβολές: 94' Μποτία

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου