Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Εμενίκε,Καρσελά και Μίλιτς!


Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό αποτελούν οι Εμενίκε,Καρσελά και Μίλιτς. Μάλιστα οι τρεις συγκεκριμένοι ήταν εκτός πλάνων εδώ και καιρό από την ομάδα-αν και ο Καρσελά είχε επανέλθει για λίγες μέρες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας -και ο Ολυμπιακός έψαχνε τρόπο να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια τους.

Στην Λας Πάλμας ο Εμενίκε.
Εμενίκε
Στην Λας Πάλμας θα αγωνιστεί μέχρι τον Ιούνιο του 2018 ο Εμενίκε με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Ισπανίας που ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Ο φορ από τη Νιγηρία με το υψηλότερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στους ερυθρόλευκους και εδώ και καιρό έψαχνε την ομάδα στην οποία θα συνέχιζε την καριέρα του.
Στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και με τους Πειραιώτες είχε συνολικά 10 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις,με κρισιμότερο γκολ αυτό κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι που ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση.

Στην Σταντάρ Λιέγης ο Καρσελά.






Ο Μεχντί Καρσελά αποτελεί κι επίσημα παίκτης της Σταντάρ Λιέγης, με τον βελγικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του. Θυμίζουμε πως Βελγομαροκινός είχε φορέσει τη φανέλα της Σταντάρ και τη διετία 2013-15.
Επίσης να συμπληρώσουμε ότι η Γρανάδα – από την οποία είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό ως δανεικό- έκανε προσπάθεια ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, τελικά όμως ο 28χρονος μέσος θα συνεχίσει στην Λιέγη. Στον Ολυμπιακό δεν απέδωσε τα αναμενόμενα έχοντας 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και μια ασίστ.

Ελεύθερος ο Μίλιτς.

Ελάχιστα διήρκεσε η παρουσία του Χρβόγιε Μίλιτς στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κροάτης αριστερός μπακ, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα, έμεινε ελεύθερος.
Ο 29χρονος Μίλιτς δεν κατόρθωσε να βρει θέση στα πλάνα κανενός από τους τρεις προπονητές που πέρασαν από την πειραϊκή ομάδα αυτούς τους μήνες, δηλαδή τους Μπεσνίκ Χάσι, Τάκη Λεμονή και Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Κροάτης είχε σχεδόν μηδενική παρουσία στα δρώμενα του συλλόγου, αφού δεν κατόρθωσε να κάνει πάνω από δύο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κι άλλες τόσες στο Κύπελλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου