Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Απόφαση σκάνδαλο!-3 στον Ολυμπιακό!

Μέγα σκάνδαλο: Αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό!
Συνεχίζονται οι προκλήσεις σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα της ''εξυγίανσης''! Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς αφαίρεση για το φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των Θυρών. Είναι μια απόφαση πρόκληση αν λάβουμε υπόψη την απαράδεχτη στάση της αστυνομίας του Τόσκα για όσα έκαναν τα ματ μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ,όπου δίχως λόγο και αιτία έκαναν χρήση χημικών και βεβαίως μην ξεχνάμε τα περσινά αίσχη του Βόλου,όπου η ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών παρά τα έκτροπα που έκαναν οι οπαδοί της. Τώρα αναμένουμε βεβαίως και την στάση που θα κρατήσουν και οι βουλευτές του Πειραιά,γιατί άμα κρατήσουν ξανά παθητική στάση δεν τους βλέπουμε να έρχονται ξανά Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ασκήσει έφεση εναντίον της πρωτοβάθμιας απόφασης.



 #‎Κόκκινο_DNA
 #Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου