Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Το πόρισμα της ιατροδικαστού, «καταπέλτης» κατά ΠΑΟΚ!

Κόλαφος κατά του ΠΑΟΚ και με τη βούλα του κράτους!
Καταπέλτης είναι το πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου κατά του ΠΑΟΚ,σε ότι αφορά τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία.
Η Ε. Ζαγγελίδου στο πόρισμά της αναλύει τον τραυματισμό του Καταλανού προπονητή και καταρρίπτει την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί με αλητείες να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Δείτε αναλυτικά το πόρισμα της ιατροδικαστού:

«Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών».





Έτσι η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου ξεφτιλίζει τόσο τον ΠΑΟΚ,αλλά όσο και τα δημοσιογραφικά του παπαγαλάκια με την έκθεση της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου