Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Δανεικοί Τσιμίκας,Καραμάνος! Στην Λαμία ως ελεύθερος ο Ασίγκμπα!

Στη Ρίο Άβε ο Καραμάνος
Αρκετοί παίχτες δεν υπολογίζονται από το υπάρχων ρόστερ του Ολυμπιακού και κάποιοι θα παραχωρηθούν ως δανεικοί,ενώ κάποιοι άλλοι θα πουληθούν σε άλλες ομάδες. Μερικοί εξ' αυτών που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί είναι οι Τσιμίκας και Καραμάνος,ενώ αντίθετα ο Ασίγκμπα έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του,στην Λαμία.

 Στην Βίλεμ δανεικός ο Κώστας Τσιμίκας.

Δανεικός στη Βίλεμ ο Τσιμίκας
Δανεικός για δεύτερη χρονιά παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μπεσνίκ Χάσι για τη νέα σεζόν. Ο 21χρονος αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» που πέρσι έπαιξε στην δανέζικη Έσμπιεργκ μετρώντας 12 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ, ανακοινώθηκε την Παρασκευή 30/6 από την ολλανδική Βίλεμ για ένα χρόνο.

Στην Ρίο Άβε δανεικός ο Τάσος Καραμάνος.

Στη Ρίο Άβε ο Καραμάνος
Ο Τάσος Καραμάνος, που πέρσι αγωνίστηκε στη Φεϊρένσε, με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ωστόσο θα φοράει τη φανέλα της Ρίο Άβε.

Η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του 26χρονου φορ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρσι πέτυχε 6 γκολ σε 32 συμμετοχές με την Φεϊρένσε.

Η ρήτρα αγοράς του ορίστηκε στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Στην Λαμία ως ελεύθερος ο Ασιγκμπά.

Ασίγκμπα
Στην Λαμία θα συνεχίσει ο Μαρκ Ασίγκμπα. Ο 27χρονος Γκανέζος έπαιζε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Βέροια, με την οποία κατέγραψε 25 συμμετοχές στη Super League. Ο Αφρικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και δεξί μπακ.
Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το 2013 για λογαριασμό του Φωκικού, στη Β' Εθνική (18 συμμετοχές, 1 γκολ). Ακολούθησε για μια διετία η Παναχαϊκή, επίσης στη δεύτερη κατηγορία (60 συμμετοχές). Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαμία έχει ως εξής:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο Γκανέζο αμυντικό Μαρκ Ασίγκμπα όπου την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Super League με την Βέροια". Ο Ασίγκμπα είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά το έλυσε και έμεινε ελεύθερος.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου