Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Απλά μαγευτικός ο Θρύλος!Μαλίν-Ολυμπιακός 0-6 (φιλικό)

Πετάει «φωτιές» ο νέος Ολυμπιακός!
Ο Θρύλος στο τέταρτο του φιλικό για την φετινή σεζόν ήταν απλά μαγευτικός και διέλυσε την βελγική Μαλίν με 0-6. Τα έξι γκολ του Θρύλου τα πέτυχαν έξι διαφορετικοί παίχτες και πιο συγκεκριμένα ο Ομάρ στο 11', στο 21΄ ο Μποτία έκανε το 0-2 και στο 38' ο Φορτούνης πέτυχε ένα εκπληκτικό από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάριν στο 59' έκανε το 4-0, στο 74' ο Ελιουνούσι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ το τελικό 6-0 έκανε ο Ανσαριφάρντ στο 81'. Ενώ στο 76' ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ανσαριφάρντ. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πάρντο, ο οποίος είχε δύο ασίστ στο παιχνίδι.
Ο Μπέσνικ Χάσι παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Ρέτσο, Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο επέστρεψε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ στο αριστερό βρισκόταν ο Κούτρης. Μπροστά από τα στόπερ ήταν οι Ρομαό και Ταχτσίδης, οι οποίοι είχαν μπροστά τους τον Φορτούνη. Στις πτέρυγες ξεκίνησαν οι Πάρντο και Μάριν, με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός από την αρχή του παιχνιδιού και έκανε την πρώτη καλή φάση μόλις στο 7' με τον Πάρντο. Εν τέλει στο 11' άνοιξε το σκορ με τον Ομάρ. Ο Πάρντο ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, σέντραρε στον Ελαμπντελαουί, ο οποίος με μια πανέμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο της Μαλίν για το 1-0. Στο 18'ο Στέφανος Καπίνο πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση. Ο Κρόιζε βγήκε τετ α τετ με τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν. Τρία λεπτά αργότερα ένα το 0-2 με σκόρερ τον Μποτία. Με την φάση να ξεκινάει από τον Μάριν, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Φορτούνη, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σέντραρε και ο Μποτία με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών.  Στο 38' ο Φορτούνης πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του. Ο Φορτούνης πέτυχε ένα απίθανο γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ένα γκολ που ανάγκασε τους οπαδούς της Μαλίν να χειροκροτήσουν. Τέλος ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάσι έκανε πολλές αλλαγές παρόλαυτα ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε καθόλου,με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει ακόμα άλλα τρία γκολ. Στο 59' ο Ολυμπιακός σκόραρε ξανά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Μάριν βρήκε με μια εξαιρετική μπαλιά τον Πάρντο στη δεξιά πλευρά, ο Κολομβιανός σέντραρε και ο Γερμανός με μια πολύ όμορφη κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ του ΘρύλουΟ Ανδρούτσος στο 74' σέντραρε στον Ελιονούσι ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0. Ο Θρύλος δεν σταμάτησε εκεί και στο 81' πέτυχε και έκτο γκολ με τον Ανσαριφάρντ! Ο Σεμπά μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή, γύρισε στον Ιρανό, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 6-0.  Ενώ στο 90' και ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Μανθάτη ο Ελιονούσι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 7-0.
Τελικό σκορ 0-6 με τον Ολυμπιακό να δείχνει πολλά θετικά στοιχεία ενόψει των προκριματικών του τσάμπιονς λιγκ. Επόμενη φιλική αναμέτρηση στις 12 Ιουλίου με αντίπαλο την Άλκμααρ,ένας αγώνας που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για δημοσιογράφους και φιλάθλους.



Οι συνθέσεις:
Μαλίν (Γιανίκ Φερερά): Σβόλφς, Ελ Μεσαουντί, Βίτας, Σχοφς (46' Κλας), Ματίς, Πέντερσεν (46' Σολάντιο), Κρουαζέτ, Τσότσαλιτς, Κομπό, Ρεράς, Ζερουάλ.
Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο (71' Χουτσιώτης), Ελαμπντελαουί (63' Ανδρούτσος), Μποτία (63' Σισέ), Ρέτσος (63' Νικολάου), Κούτρης (63' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (63' Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης (63' Σιώπης), Φορτούνης (63' Μαρτίνς), Πάρντο (63' Ελιουνούσι), Μαρίν (63' Σεμπά), Μπεν (46' Ανσαριφάρντ, 83' Μανθάτης).


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου