Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Στην Σοσιεδάδ και επίσημα ο Ντε λα Μπέγια!Στην Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης!

Οριστικό: Στην Σοσιεδάδ ο Ντε λα Μπέγια
Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Ντε λα Μπέγια. Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια μετά από ένα χρόνο παρουσίας του,στο μεγάλο λιμάνι επιστρέφει πίσω στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πρώην ομάδα του την Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Ο ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε πως ο Ντε Λα Μπέγια υπέγραψε νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2019 και θα βρεθεί σήμερα στο Έρμελο της Ολλανδίας για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Σοσιεδάδ.
Ο Ντε λα Μπέγια έκανε γεμάτη σεζόν με τον Ολυμπιακό, του οποίου τη φανέλα φόρεσε 31 φορές και έβαλε δύο γκολ (κόντρα στον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα).

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπουχαλάκης.
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέα Μπουχαλάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ
Παίχτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Αντρέας Μπουχαλάκης. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια με την αγγλική ομάδα. Ήταν αρχικά να παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού,αλλά ο Μαρκ Γουόρμπαρτον πείσθηκε από τις ικανότητες του Κρητικού μέσου και ζήτησε την απόκτηση του.
Ο Μπουχαλάκης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 έναντι 150 χιλ. ευρώ όμως την πρώτη του χρονιά παρέμεινε ως δανεικός στον Εργοτέλη, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ένα καλοκαίρι μετά, μεταπήδησε στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ όπου και παρέμενε τυπικά μέχρι σήμερα. Στα τρία χρόνια του στο Λιμάνι μέτρησε συνολικά όμως μόνο 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Αντρέα Μπουχαλάκη:
«Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Αντρέα Μπουχαλάκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του στο City Ground αφού πρώτα εντυπωσίασε τον προπονητή της ομάδας Μαρκ Γουόρμπαρτον κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών του στο σύλλογο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2013 με συμμετοχές στο Champions League και το Europa League, ενώ κατέκτησε και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας. Ο κεντρικός μέσος έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο φιλικά με τη Φόρεστ και από σήμερα θα είναι μέλος του ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-18».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου