Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Με 26 παίχτες θα πάει ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο! Αυτοί κόπηκαν από τον Χάσι!

Με 26 στο Βέλγιο, ποιοι κόπηκαν
Με 26 παίχτες θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του,στο Βέλγιο.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι, μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης στο Ρέντη, ανακοίνωσε στους παίκτες ποιοι συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του και θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο.
Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές στην οποία συμπεριλαμβάνονται, όπως και στην Αυστρία, τρεις τερματοφύλακες.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Γκενκ είναι οι Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.
Ο Χάσι έκοψε από την αποστολή τους Τόλι και Μεγαρίτη που ήρθαν από την ομάδα Νέων,καθώς και τον Βέργο που τη περσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Επίσης κόπηκαν οι Κασάμι,Γιαννιώτας,Ρισβάνης και Βιάνα,καθώς επίσης και οι Μπουχαλάκης που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ,αλλά και ο Ντα Κόστα που ήδη αναζητάει αλλού την τύχη του.
Πάντως η δική μας ένσταση σχετικά με τους ''κομμένους'' αφορά τους Ρισβάνη,Γιαννιώτα και Βέργο. Τα παιδιά αυτά έπρεπε να πάρουν από μια ευκαιρία έτσι ώστε να δούμε τι αξίζουν. Ειδικότερα ο Γιαννιώτας και ο Βέργος που δόθηκαν δανεικοί την περσινή σεζόν σε ΑΠΟΕΛ και Ρεάλ Μαδρίτης β' και ήταν αξιοπρεπέστατοι.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου