Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ο Θρύλος διέλυσε τις μπουγάτσες της Σερβίας! Παρτιζάν-Ολυμπιακός 1-3 (τσάμπιονς λιγκ)


Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός,εμφανίστηκε απόλυτα έτοιμος στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς και πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-3 της Παρτιζάν στο Βελιγράδι και μετέτρεψε τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη ως τυπική διαδικασία.
MVP της αναμέτρησης ο Μπεν που δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του,που τον ξεκίνησε στο βασικό σχήμα,καθώς πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού. Ενώ ντεμπούτο στα γκολ με την ερυθρόλευκη,έκανε και ο Εμενίκε που πέτυχε γκολ με την είσοδο του στο παιχνίδι.
Προκλητικοί οι οπαδοί της Παρτιζάν που πέταξαν αρκετά αντικείμενα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου,ενώ και οι παίχτες της σέρβικης ομάδας δεν ξέφυγαν από τις γελοιότητες,καθώς ήταν προκλητικοί κυρίως προς το τέλος του παιχνιδιού και συνεχώς έκαναν ''θέατρο''.
Ο Ολυμπιακός είχε την ατυχία να χάσει στην προθέρμανση τον Φορτούνη,με αποτέλεσμα να ξεκινήσει στην αναμέτρηση ο Σεμπά και ο Μάριν να μετατραπεί ως δεκάρι. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καπίνο,στο κέντρο άμυνας Ρομαό και Ρέτσος,στα πλάγια Κούτρης και Φιγκέιρας. Εξάρι ξεκίνησε ο Σιώπης,οχτάρι ο Οφόε,στα πλάγια Σεμπά και Καρσελά,δεκάρι ο Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεν.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 6', όταν ο Μάριν συνεργάστηκε άψογα με τον Μπεν. Ο επιθετικός από τις Κομόρες τροφοδότησε τον Γερμανό, έκανε εξαιρετική κίνηση στην περιοχή και πήρε ξανά την μπάλα, για ναπλασάρει τον Κλίαιτς στην αριστερή γωνία!Ενώ στο 9'οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 από τον Καρσελά.
Στο 10΄ όμως η Παρτιζάν έφτασε στην ισοφάριση. Ο Γιάνκοβιτς έκανε παράλληλο γύρισμα από δεξιά, στην «καρδιά» της άμυνας των «ερυθρολεύκων» υπήρξε κενό και εκεί βρέθηκε ο Ταβάμπα για να πλασάρει (έγινε διπλή κόντρα με τον Καπίνο) και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Ο Οτζίτζα προσπάθησε να προλάβει τον σκόρερ, αλλά δεν μπόρεσε. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 1-1 με τον Ολυμπιακό να κάνει πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός μπήκε ανεβασμένος στο παιχνίδι και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σεμπά στο 50' σε τετ α τετ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις φάσεις και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λεονάρντο επίσης σε τετ α τετ. Ο Ολυμπιακός όμως στο 56' ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ και πάλι τον Μπεν. Ο Καρσελά έκανε όμορφη ενέργεια και τροφοδότησε τον σέντερ φορ του Θρύλου, εκείνος πάτησε περιοχή από δεξιά, σήκωσε κεφάλι απέναντι σε οργανωμένη άμυνα και πλάσαρε στο απέναντι (δεξιό) «παραθυράκι» του Κλίαϊτς!
Στο 73' οι γηπεδούχοι, απείλησαν όταν ο Γιάνκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Οστοϊτς έπιασε κεφαλιά από κοντά και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπίνο. Ο Ολυμπιακός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1'), όταν ο Εμενίκε -είχε μπει στην θέση του Μπεν- βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πέρασε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
Τελικό σκορ 1-3 και πλέον ο Ολυμπιακός σκέφτεται ήδη την κλήρωση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Βαθμολογία παιχτών:

Καπίνο -7

Φιγκέιρας -7
Ρομαό -8
Ρέτσος -8
Κούτρης -7
Σιώπης -8
Οφόε -7
Μάριν -9
Σεμπά -7
Καρσελά -8
Μπεν -10

Ζντίελαρ -7
Πάρντο -7
Εμενίκε -8

Χάσι -9

Γήπεδο: Partizan Stadium
Διαιτητής: Davide Massa (ΙΤΑ)
Βοηθοί: Filippo Meli (ΙΤΑ), Gianluca Vuoto (ΙΤΑ)
Τέταρτος: Gianpaolo Calvarese (ΙΤΑ)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς (72' Νέμανια Μίλετιτς Ι), Νέμανια Μίλετιτς ΙΙ, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς (82' Πάντιτς), Λεονάρντο, Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος, Κούτρης, Σιώπης, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (80' Πάρντο), Μαρίν (81' Ζντιέλαρ), Σεμπά, Μπεν (88' Εμενίκε).

Γκολ: 10' Ταουαμπά / 6' & 56' Μπεν, 90+1' Εμενίκε

Κάρτες: 63' Εβέρτον, 68' Ταουαμπά, 88' Λεονάρντο / 4' Σιώπης, 77' Φιγκέιρας


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου