Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Έχει τρέλα αυτός ο κόσμος!15.000 διαρκείας στο ποδόσφαιρο,3.500 στο μπάσκετ!

15.000 διαρκείας και συνεχίζουμε...
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο κόσμος του Θρύλου είναι τρελός με την ομάδα του και πάντοτε ήταν δίπλα της σε εύκολες και δύσκολες στιγμές. Αλλά φέτος οι οπαδοί του Θρύλου έχουν βαλθεί να σπάσουν κάθε ρεκόρ και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

15.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
«Τρέλα»... διαρκείας!
Σήμερα ο κόσμος του Θρύλου έσπασε το φράγμα των 15.000 διαρκείας και θα πάμε για ακόμη μεγαλύτερο νούμερο,μιας και ακόμη δεν έχει τελειώσει ούτε ο Ιούλης.
Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα και για ακόμη μία σεζόν το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι, αποτελώντας τον 12ο παίκτη του Θρύλου,δίνοντας παράλληλα απαντήσεις σε όλους αυτούς που πολεμάνε την ομάδα από την ίδια την κυβέρνηση ως και τους δημοσιογραφίσκους του εικοσάρικου.
Όλοι μαζί μία γρο8ιά είναι το σύνθημα του Ολυμπιακού και ο κόσμος το έκανε πράξη. 

3.500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Ξεπέρασε τα 3.500 διαρκείας ο Θρύλος
Την ίδια στήριξη δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού και στο μπάσκετ. Ήδη έχουν φύγει πάνω από 3.500 διαρκείας για το ΣΕΦ παρουσιάζοντας αύξηση περίπου 20% σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει η ομάδα του να επιστρέψει στο θρόνο της,κατακτώντας παράλληλα και την ευρωλίγκα και αναμένεται να μετατρέψει σε καμίνι το ΣΕΦ,ενόψει της νέας σεζόν.


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου