Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Εντυπωσίασε και πάλι ο Θρύλος! Άλκμααρ-Ολυμπιακός 0-2 (φιλικό)

Ο Οφόε έφτιαχνε, ο Μπεν «κάρφωνε»
Εντυπωσίασε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ο Ολυμπιακός. Μετά την νίκη του με 0-6 επί της Μαλίν,ο Θρύλος επικράτησε και της Άλκμααρ με 0-2,στο δεύτερο φιλικό του,επί βελγικού εδάφους.
Τα δύο γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχε ο Μπεν στο 60' και στο 62' από το σημείο του πέναλτι. Εξαιρετικό ντεμπούτο και από τον Οφόε που έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Μπεν,ενώ κέρδισε και το πέναλτι κατά το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού. Ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη και για τον Καρσελά που είχε πολλές θετικές ενέργειες στο παιχνίδι του.
Ο Μπέσνικ Χάσι σε αντίθεση με το φιλικό με την Μαλίν, σ’ αυτό με την Άλκμααρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με πειραματική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Γιαννιώτης, ο οποίος είχε μπροστά τους τον Σισέ και τον Ρέτσο. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας ήταν ο Ντε Λα Μπέγια και στη δεξιά ο Φιγκέιρας. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρισκόντουσαν οι Ζντιέλαρ, Μάρτινς και Ανδρούτσος, με τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ανσαριφάρντ.
Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία στο 1' με τον Ελιονούσι,ενώ στο 9' και στο 12' ο Γιαννιώτης είχε δύο πολύ καλές αποκρούσεις σε τακουνάκι του Φρεντ και σε σουτ του Σούντγιενς. Στο 25΄ είχαμε μια καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, όταν το σουτ του Σεμπά πέρασε λίγο άουτ. Τέλος ημιχρόνου δίχως άλλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Χάσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας Καρσελά και Οφόε. Ο Οφόε έδειξε με το καλημέρα την αξία του και στο 60' έβγαλε μια πανέμορφη κάθετη πάσα στον Μπεν, ο οποίος νίκησε τον πορτιέρο της Αλκμααρ και έκανε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Οφόε ξαναχτύπησε και κέρδισε πέναλτι! Ο Βέλγος έκανε κατά μέτωπο επίθεση, μπήκε στη μεγάλη περιοχή της ολλανδικής ομάδας, όπου ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 για τον Θρύλο. Στο 63' ο Χάσι έκανε και νέες αλλαγές, περνώντας στον αγώνα τους Κούτρη, Ροαμό, Ταχτσίδη, Μάριν και Φορτούνη. Ενώ στο 77' πέρασε στο παιχνίδι και τους Μανθάτη και Σιώπη. 
Τελικό σκορ 0-2 για τον Ολυμπιακό και το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι θα αναμετρηθούν με την Λόκερεν στο τελευταίο τους φιλικό επί βελγικού εδάφους.



Οι συνθέσεις:
Άλκμααρ (Τζον Φαν ντεν Μπρομ): Ολί, Όπνταμ, Φλάαρ, Λίντεν, Χαπς, Σέουντιενς, Χέλμερ, Μπάκερ, Στενγκς, Φράιντεϊ, Βάινταλ.
Ολυμπιακός (Μπεσνίκ Χάσι): Γιαννιώτης, Φιγκέιρας (63’ Ελαμπντελαουί), Σισέ (63’ Ρομαό), Ρέτσος (37’ Νικολάου), Ντε Λα Μπέγια (63’ Κούτρης), Ζντιέλαρ (63’ Φορτούνης), Μάρτινς (46’ Οφόε, 77’ Σιώπης), Ανδρούτσος (63’ Ταχτσίδης), Σεμπά (63’ Μάριν), Ελιουνούσι (46’ Καρσελά, 77’ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου