Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Καμπανάκι ενόψει συνέχειας! Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-1 (φιλικό)

Διδακτική ήττα, θα είναι έτοιμος όταν πρέπει
Αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό για τον Βαγγέλη Ελευθεριάδη, έδωσε ο Ολυμπιακός στο στάδιο της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, ματς στο οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1.
Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να ηττηθεί στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 2-1. Αυτό θα πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι ενόψει της δύσκολης συνέχειας και κυρίως των προκριματικών του τσάμπιονς λιγκ.
Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων -ίσως αυτό οφείλεται και στην κούραση,μιας και είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας- με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις απέναντι στην εστία του Πανιωνίου.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Ρισβάνη, Μποτία και Ντε λα Μπέγια, στην άμυνα, Ρομαό και Μάρτινς στα χαφ, δεκάρι ο Φουρτούνης, έχοντας στο πλάι του τους Σεμπά και Μαρίν και στην επίθεση ο Ανσαριφάρντ.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 7' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη,από καλό σημείο.
Ο Πανιώνιος εν τέλει ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 16' όταν από λάθος του Μποτία, ο Γεσίλ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Καπίνο. Στο 19΄ οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 1-1, όταν ο Φορτούνης έκανε μια καταπληκτική μπαλιά, για τον επερχόμενο από τα αριστερά Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να κοντρολάρει τη μπάλα με το στήθος και με όμορφο πλασέ να κάνει το 1-1.  Τέλος ημιχρόνου 1-1 χωρίς άλλη αξιόλογη φάση.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Χάσι πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είχε στο δεύτερο ημίχρονο τρεις καλές φάσεις με Σεμπά και Μάριν στο 50' και στο 52' και μία προς το τέλος του αγώνα με τον Μπεν.
Τελικά ο Πανιώνιος πήρε την νίκη στην φιλική αναμέτρηση με σκόρερ τον Λάμπρου στο 60',ενώ ο ίδιος είχε ένα ακόμη τετ α τετ στο 64',αλλά το σουτ πέρασε μόλις άουτ.
Τελικό σκορ 2-1 υπέρ του Πανιωνίου. Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα σε αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις και σίγουρα μια τέτοια ήττα θα πρέπει να είναι διδακτική ενόψει της συνέχειας.
Ο Ολυμπιακός έδειξε κάποιες αδυναμίες κυρίως στην επίθεση και στο κέντρο άμυνας και σίγουρα εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κόντνικ (65’ Μπαντής), Τασουλής (65’ Σαραμαντάς), Μπανανά (65’ Πατσατζόγλου), Οικονόμου (65’ Σταυρόπουλος), Βλάχος (65’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος (65’ Μαϊσουράντζε), Ταπόκο (65’ Πινιώτης), Λάμπρου (65’ Βουκελάτος) , Σαββίδης (72’ Οικονομίδης), Μασούρας (72’ Γλυνός), Γεσίλ (46’ Ντουρμισάι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας (59’ Ομάρ), Μποτία (59’ Νικολάου), Ρισβάνης (46’ Σισέ), Ντε Λα Μπέγια ( 59’ Κούτρης), Ρομαό (46’ Σιώπης), Μάρτινς (46’ Ζντιέλαρ), Μάριν (59’ Γιαννιώτας), Σεμπά (59’ Ελλιονούσι), Φορτούνης (59’ Ανδρούτσος), Ανσαριφάρντ (46’ Μπεν)

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου