Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ντεμπούτο στα γκολ ο Καρσελά! Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (φιλικό)


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο του φιλικό πριν την Παρτιζάν για τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο,παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι επηρεασμένοι και από τις αλλαγές του Χάσι,αλλά και από την κούραση,έριξαν ρυθμό στην απόδοση τους,παρόλαυτα έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον Καρσελά. Ο Μαροκινός συνδύασε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο Καραϊσκάκη με ένα πολύ όμορφο γκολ.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τους Καπίνο κάτω από τα δοκάρια,στο κέντρο άμυνας έκανε ντεμπούτο ο Βούκοβιτς,έχοντας ως παρτενέρ τον Σισέ,στα πλάγια ξεκίνησε Ομάρ και Κούτρης. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Ρομαό,Φορτούνης και Οφόε,στα πλάγια οι Μάριν και Πάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Εμενίκε. Από πλευράς Ολυμπιακού πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπιζαν οι Μποτία, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μπεν και Ταχτσίδης.
Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ καλό ρυθμό και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν (0-1) με κεφαλιά του Μανιά (29’), ύστερα από σέντρα του Καλτσά από δεξιά και λάθος του Σισέ, στη μοναδική τελική τους προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο. Αντίθετα οι πρωταθλητές είχαν τις καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με έναν πολύ ορεξάτο Φελίπε Πάρντο, και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, με τον Εμενίκε (7'), τον Ρομαό (15') και κυρίως τον Οφόε, το σουτ του οποίου από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή στο 25ο λεπτό σταμάτησε με δυσκολία ο Γιώργος Αθανασιάδης. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-1 για τους Αρκάδες
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάσι πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση με τον Καρσελά στο 55'. Ο Μαροκινός με σουτ εν κινήσει μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τσιφτσή.
Τελικό σκορ 1-1 στο τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού πριν την Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός έδειξε αρκετά θετικά σημάδια κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ από πλευράς ερυθρόλευκων ξεχώρισαν οι Κούτρης,Πάρντο,Καρσελά,αλλά και ο Ρομαό.


Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών), Γιώργος Κουντουρέλης (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (73' Φιγκέιρας), Σισέ (46' Νικολάου), Βούκοβιτς (46' Μαρτίνς), Κούτρης (85' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77' Σιώπης), Φορτούνης (89' Μανθάτης), Πάρντο (46' Καρσελά), Μαρίν (68' Σεμπά), Εμενίκε (46' Ανσαριφάρντ).
ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης (46' Τσιφτσής, 69' Καπετάνος), Ιγκόρ (46' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος (46' Πασαλίδης), Γιαννούλης (46' Ευαγγέλου), Κουμάντεϊ (46' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας (46' Ντουτνού), Μαντιντά, Καλτσάς (46' Τσανγκ, 77' Μπαστιάνος), Μάσα (46' Τσιλιανίδης), Στανισάβλιεβιτς (46' Χασάν, 70' Δουβίκας), Μανιάς (46' Γκοντό).

Γκολ: 55' Καρσελά / 29' Μανιάς

Κάρτες: 67' Καρσελά, 85' Φορτούνης / 31' Κουμάντεϊ, 47' Χασάν, 52' Πασαλίδης


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου