Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Παίχτης της Μπασακσεχίρ ο Ντα Κόστα!

Ο Ντα Κόστα ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό (pics)
Παίχτης της τουρκικής Μπασακσεχίρ είναι και επίσημα ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός διεθνής στόπερ μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι επέστρεψε στο τουρκικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην Μπασακσεχίρ,η οποία πέρσι τερμάτισε δεύτερη στο τουρκικό πρωτάθλημα και φέτος θα αγωνιστεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ.
Ο Ντα Κόστα θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την τουρκική ομάδα,ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ολυμπιακός εισπράξει κάποιο ποσό από την μετακίνηση του Ντα Κόστα στην Μπασακσεχίρ.
Ο Μαροκινός στόπερ,ανάρτησε μήνυμα στα social media, στο οποίο δεν ξεχνά τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τον Ολυμπιακό, τον οποίο και ευχαριστεί.



«Επίσης, ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Καλή τύχη για τη νέα σεζόν», ήταν το μήνυμα του Μαροκινού, στο οποίο απάντησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, γράφοντάς του.


«Ό,τι καλύτερο αδερφέ μου. Θα μας λείψεις εδώ», με τον Ντα Κόστα να ανταπαντά. «Σε ευχαριστώ αδερφέ, καλή τύχη σε εσένα και να κάνεις μια καλή σεζόν».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου