Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ήταν καλύτερος αλλά έμεινε στο ''Χ''! Λόκερεν-Ολυμπιακός 0-0 (φιλικό)

Ωραίος ο Ολυμπιακός, άφησε πολλές υποσχέσεις
Ισόπαλος με σκορ 0-0 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Λόκερεν,είχε την κατοχή μπάλας,είχε δοκάρι με τον Ανσαριφάρντ στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε άνετα να είχε επικρατήσει στην τελευταία φιλική του αναμέτρηση στο Βέλγιο.
Από πλευράς Ολυμπιακού ξεχώρισε ο Καπίνο ο οποίος προς το τέλος του αγώνα είχε δύο-τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις,ο Σισέ για άλλη μια φορά ήταν αλάνθαστος στην άμυνα,ενώ ο Ρομαό που αγωνίστηκε σαν κεντρικός αμυντικός ήταν εξαιρετικός. Πολύ καλός και ο Σιώπης στο κέντρο του γηπέδου.Αρκετά καλά στοιχεία και από τον Καρσελά ο οποίος έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου,ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάριν ήταν πολύ καλός καθώς όλες οι μπαλιές πέρναγαν από τα πόδια του. Επίσης θετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν και ο Πάρντο,που είχε περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ντεμπούτο για τον Εμενίκε με την ερυθρόλευκη.
Ο Μπέσνικ Χάσι παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Ρομαό-Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Ομάρ και στο αριστερό ο Κούτρης. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν οι Σιώπης, Οφόε και Φορτούνης, ενώ στα άκρα ήταν οι Μάριν και Καρσελά. Αιχμή του δόρατος ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 20' έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ελίχθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς της Λόκερεν και σούταρε με δύναμη, όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι Βέρχολστ.
Ο Καρίμ ήταν ο πρωταγωνιστής και στη φάση του 26ου λεπτού, όταν μετά την σέντρα του Κούτρη έπιασε την κεφαλιά, όμως, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Ενώ στην εκπνοή στου πρώτου ημιχρόνου ο Καρσελά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Βέρχολστ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Χάσι πέρασε τον Πάρντο στην θέση του Κατσελά. Ο Πάρντο στο 54' συνεργάστηκε άψογα με τον Φορτούνη, η μπάλα κατέληξε στο Καρίμ το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λόκερεν. Στο 63' σουτ του Εμενίκε μπλόκαρε ο πορτιέρο της Λόκερεν και στο επόμενο λεπτό σουτ του Σιώπη η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 70' εξαιρετική μπαλιά του Μάριν για τον Φορτούνη, με τον Έλληνα άσο να μην προλαβαίνει για λίγο την μπάλα. Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του 85ου λεπτού, όταν είπε «όχι» στον Μίριτς και έδειξε πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του.
Τελικό σκορ 0-0 στο τελευταίο φιλικό επί βελγικού εδάφους και πλέον οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν πίσω στα πάτρια εδάφη,με σκοπό να προετοιμαστούν κατάλληλα για το πρώτο αγώνα των προκριματικών με αντίπαλο την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Επόμενο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκης την Τέταρτη.



ΛΟΚΕΡΕΝ (Ρούναρ Κρίστινσον): Βέρχολστ, Μαρζό, Μάριτς, Οβερμέιρε, Πέρσονς, Ντε Σούτερ (61' Στράετμαν), Κέλι (73' Μίριτς), Ρασούλ (61' Σούντερ), Ντε Ρίντερ, Σλάγκβεερ, Εμπατί.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Σισέ, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Σιώπης (80' Ανδρούτσος), Οτζίτζα Οφόε (61' Νικολάου), Καρσελά (46' Πάρντο), Μαρίν, Φορτούνης (80' Σεμπά), Ανσαριφάρντ (61' Εμενίκε).


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου