Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

''Μπαμ'' στο πόλο γυναικών! Στον Θρύλο η Χριστίνα Τσουκαλά!

Μια εξαιρετική μεταγραφή έκανε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός,στο πόλο γυναικών. Παίχτρια του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια η Χριστίνα Τσουκαλά η οποία και έμεινε ελεύθερη από την Βουλιαγμένη.
Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε μια εξαιρετική προσθήκη και ο Χάρης Παυλίδης θα έχει στη διάθεσή του άλλη μία σπουδαία πολίστρια, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός και την επόμενη σεζόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευρωπαϊκού.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

"O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Χριστίνα Τσουκαλά. Η διεθνής αθλήτρια Υδατοσφαίρισης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας"

Δείτε τις δηλώσεις της Τσουκαλάς:

«Η απόφαση που πήρα να μεταγραφώ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αντικειμενικά στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας μας, έχει να κάνει καθαρά με τα αθλητικά μου θέλω-προτεραιότητες, τις φιλοδοξίες αλλά και τους στόχους της νέας μου ομάδας οι οποίοι παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί και με καλύπτουν απόλυτα στην παρούσα φάση της αθλητικής μου καριέρας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και την επιθυμία του να με εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΝΟΒ για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, αλλά και για την προσπάθεια που έκανε να παραμείνω σ' αυτόν».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου