Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Αίσχος τιμωρήθηκαν κάνοντας το χατήρι του Τράκη οι διαιτητές του δεύτερου τελικού!

Πρόκληση!
Για άλλη μια χρονιά η ΚΕΔ,αποδεικνύει πόσο πιστό σκυλάκι του βάζελου και της παράγκας που αυτός έχει δημιουργήσει είναι.Η ΚΕΔ σε μια πρωτοφανή απόφαση τιμώρησε τους Αναστόπουλο,Κορομηλά και Μάνο όχι για τα λάθη τους σε όλο το παιχνίδι,αλλά επειδή στην τελευταία φάση θεώρησαν ότι ο Σπανούλης έχει κάνει βήματα. Βέβαια ξεχνάνε τα τσιράκια του Τράκη να μας πουν για τις 27-15 βολές του παο,καθώς και για το τρίποντο του Διαμαντίδη που προήλθε από επιθετικό φάουλ και βήματα. Εκεί κατά τους ιθύνοντες της ΚΕΔ δεν είχαμε όπως φαίνεται αλλοίωση αποτελέσματος.
Και όλα αυτά γίνονται λίγο μετά τις απειλές του παο ότι δεν θα κατεβεί στον τρίτο τελικό,αλλά είπαμε όλα είναι συμπτώσεις. Και φυσικά σε αυτά ο Κοντονής δεν λέει κουβέντα μιας και για τον ίδιο το μπάσκετ είναι ο Φάρος του ελληνικού αθλητισμού,εδώ δεν έκανε μια δήλωση καταδίκης για τα αυγά και τα υβριστικά συνθήματα για την γυναίκα του Σπανούλη,με την ΚΕΔ θα έχει πρόβλημα. 
Το γεγονός αυτό, πάντως, δεν το άφησαν έτσι οι άνθρωποι του Θρύλου. Ο Γενικός Διευθυντής της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ που ήταν εκεί, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση στους επικεφαλής της ΚΕΦ, τον Συμεωνίδη και τον Παπαδημητρίου για αυτή την κατάσταση και το "παιχνίδι" που παίζεται...

Την παραίτηση της ΚΕΔ ζήτησε ο Ολυμπιακός.


Ο Θρύλος ζήτησε να παραιτηθεί η ΚΕΔ
Ο Γιώργος Σκινδήλιας ρώτησε τους υπεύθυνους της ΚΕΔ,αν η τιμωρία των διαιτητών αφορά τον επόμενο αγώνα ή όλη την σειρά και η απάντηση ήταν η εξής,πως η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απάντησαν "περιμένετε να δείτε την έκβαση της σειράς και μετά να αποφασίστε και αυτό δεν είναι διαφάνεια". Κι αυτό που έχει προκαλέσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν πως αρχική η θέση της ΚΕΔ για τους διαιτητές ήταν πώς κινήθηκαν βάσει νόμου και όχι με το πνεύμα του νόμου. Και ζήτησαν την παραίτηση της ΚΕΔ,μιας και η ΚΕΔ στάθηκε μονάχα στην αμφισβητούμενη φάση στο τέλος και όχι στα λάθη εις βάρος του Ολυμπιακού κατά του διάρκεια του αγώνα. Επομένως σύγγαυροι καταλαβαίνετε τι έχουμε να συναντήσουμε στα επόμενα παιχνίδια,ειδικά στο ΟΑΚΑ,για αυτό χρειάζεται αυτοσυγκράτηση στο παιχνίδι της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Οι διαιτητές του τρίτου τελικού και του τέταρτου τελικού είναι η εξής:

Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου ΣΕΦ

Σχινάς, Χριστοδούλου και Μητσόπουλος ΟΑΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου