Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σκάνδαλο! Μαγειρεύουν την τιμωρία του ΣΕΦ για το πέμπτο τελικό-αν χρειαστεί-.

Υπάρχει διπλό δεδικασμένο
Η προπαγάνδα στην Ελλάδα έχει γίνει επιστήμη από τους ''πράσινους'' Γκαίμπελς, οι οποίοι πάνε να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά,με σκοπό να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού,για τον πέμπτο τελικό-αν χρειαστεί- και να παίξει ο Ολυμπιακός δίχως τους φιλάθλους του. Το θέμα προέκυψε από το φύλλο αγώνα,όταν οι διαιτητές κατέγραψαν κάποια βρισίδια που δέχτηκαν από ερυθρόλευκους οπαδούς. Άμεσα όμως έγινε παρέμβαση από τους Χρήστο Σταυρόπουλο και  Γιώργο Σκινδήλια,οι οποίοι όταν ρώτησαν τους διαιτητές τι συνέβη,τους απάντησαν πως όλα είναι καλά και απλά ανέφεραν για τις βρισιές και τίποτα παραπάνω. Το όλο θέμα κινείται κυρίως από τους εντολοδόχους δημοσιοκάφρους,υπάλληλους του Τράκη και οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την τρίχα,τριχιά,βέβαια οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν είπαν λέξη για τα αυγά που δέχτηκαν οι παίχτες του Ολυμπιακού από τους ''αγνούς'' φιλάθλους του παο για τον δεύτερο τελικό. Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη,αλλά και τον νοικοκύρη,για την συγκεκριμένη υπόθεση -δηλ. για φραστική επίθεση σε διαιτητές-υπάρχει ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. Πέρσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ όταν ο Σπανούλης είχε δεχθεί λεκτική και αισχρή επίθεση από τον Δ. Γιαννακόπουλο και τη σεζόν 2013-14 όταν ο Τόμι Σχινάς είχε γράψει στο φύλλο αγώνος λεκτική επίθεση και ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος του πετούσε 50ευρα. Όποτε αν στην Ελλάδα επικρατεί έστω και λίγο η έννοια της δικαιοσύνης, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί μονάχα με πρόστιμο και όχι με κλείσιμο της έδρας όπως έγινε και σε ανάλογη περίπτωση σε αγώνες του παο, που τότε μάλιστα την επίθεση δεν την έκαναν οπαδοί,αλλά πρόεδρος ομάδος,ο οποίος μάλιστα βρίσκονταν και παράνομα στο γήπεδο,καθότι τιμωρημένος.

ΥΓ. Για τα αυγά που πέταξαν οι φίλαθλοι του ποα στο δεύτερο,καθώς και οι χυδαίες βρισιές για την γυναίκα του Σπανούλη,δεν συνιστούν λόγοι τιμωρίας;
ΥΓ2. Ο Πεδουλάκης όταν έκανε χειρονομίες στους οπαδούς Άρη με πόσες αγωνιστικές τιμωρήθηκε;
ΥΓ3. Για την ιστορία ο τέταρτος τελικός πάει την Δευτέρα για λόγους ασφαλείας μιας και την ίδια μέρα παίζει η αεκ με τον παοκ στο ΟΑΚΑ,ευκαιρία να ξεκουραστούν και τα γερόντια του ποα.
ΥΓ4. Πάντως και να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού,άδικος κόπος δεν βλέπουμε να πηγαίνει η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου