Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ανανέωσαν στο βόλεϊ γυναικών ο Κοβάτσεβιτς,η Λαζάρεβιτς και η Μαλασάι!

Κοβάτσεβιτς ως το 2018!
Στο πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ως το καλοκαίρι του 2018, θα βρίσκεται ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Όπως ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Σέρβος τεχνικός θα είναι για άλλα 2 χρόνια στο "τιμόνι" των νταμπλούχων Ελλάδας, με στόχο να τις οδηγήσει ψηλά και στην Ευρώπη, παράλληλα με τη διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων. Συν τοις άλλοις, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ως β’ προπονητής της εθνικής Σερβίας, κάτι που οριστικοποιήθηκε σήμερα.
Με τον 49χρονο τεχνικό να δηλώνει στο επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ότι "Νομίζω ότι είχαμε μια πολύ καλή και πετυχημένη χρονιά. Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις αθλήτριες και τους ανθρώπους που δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Ίσως να φαίνεται ότι όλα ήταν εύκολα για εμάς, αλλά η πραγματική αλήθεια είναι ότι εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι. Εμείς το ξέρουμε πόσο έχουμε δουλέψει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση να δουλέψω σε αυτό το μεγάλο κλαμπ, κάτω από ιδανικές συνθήκες και φυσικά με αυτές τις αθλήτριες, τόσο τις Ελληνίδες όσο και τις ξένες".
Με τον Σέρβο προπονητή να συνεχίζει, λέγοντας πως "Οι στόχοι μας για τις επόμενες σεζόν όσο αφορά την Ελλάδα είναι οι ίδιοι, να κατακτήσουμε δηλαδή και τους δυο τίτλους, αλλά και να κάνουμε περισσότερα βήματα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και φέτος δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στην Ευρώπη, αλλά χάσαμε από την CSM, η οποία όμως είναι και η ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο, άρα χάσαμε από μια πραγματικά καλή ομάδα. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και λίγο παραπάνω τύχη ότι θα τα πάμε καλύτερα του χρόνου στην Ευρώπη. Τέλος θα ήθελα για ακόμα μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τις αθλήτριες, το σταφ αλλά και την διοίκηση και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη σεζόν".

Η Λαζάρεβιτς έμεινε Πειραιά!
Αφού το ήθελαν και οι δύο πλευρές, δεν ήταν δύσκολο να μην καταλήξουν σε... γάμο ξανά! Με την Άννα Λαζάρεβιτς να παραμένει στον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2017. Η διεθνής Σέρβα ακραία δεν χρειάστηκε πολύ για να τα βρει με το Θρύλο. Ήταν θέμα... λίγων λεπτών να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και η ίδια να παραμείνει στον Πειραιά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Με την ίδια, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνέχειας της συνεργασίας της με τους νταμπλούχες Ελλάδας, να τονίζει μέσω του επίσημου site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ότι "Αισθάνομαι καταπληκτικά, είναι η πρώτη φορά που κερδίζω ένα νταμπλ και πραγματικά τώρα τα συναισθήματα είναι υπέροχα, μετά από μια δύσκολη χρονιά γεμάτη προβλήματα. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου να ανανεώσω από την στιγμή που με ήθελε και η ομάδα".
Συμπλήρωσε ακόμα πως "Ελπίζω του χρόνου τέτοια ημέρα να βγάλουμε την ίδια φωτογραφία, με το τρόπαιο του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου μαζί. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε όλες υγιής και πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο για τις αθλήτριες μιας και ο προπονητής μας έμεινε και αυτός στην ομάδα και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε πολύ περισσότερο μαζί του".

Και του χρόνου εδώ η Μαλασάι!
Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται να υλοποιείται στο βόλεϊ και έτσι η Ναντζέγια Μαλασάι θα συνεχίσει να φορά και του χρόνου τη φανέλα του Θρύλου!
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Ναντζέγια Μαλασάι. Η διεθνής ακραία με την Εθνική ομάδα Λευκορωσίας, θα παραμείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
Η Μαλασάι μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων»:
 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα μου πραγματικά λειτουργούσε σαν μια μεγάλη οικογένεια φέτος οπού ο καθένας βοηθούσε τον άλλο, για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι μας.
Αυτό που θα μου μείνει από την φετινή χρονιά είναι τα τόσο πολλά όμορφα και θερμά συναισθήματα που εισέπραξα. Ήταν πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση να είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους που τόσο ζεστά με καλωσόρισαν στην «οικογένεια» τους. Για την επόμενη σεζόν οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, αλλά και να έχουμε όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να νιώσω και πάλι την γεύση της επιτυχίας και να ζήσω αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες ξανά».

Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου