Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Το κύπελλο στην κούλα λόγω Κιμ Γιονγκ Κοντονή ανέβαλε συνεχώς τον τελικό και αδιάβαστου Σίλβα που επέλεξε λάθος ενδεκάδα και δεν κράτησε του παίκτες σε εγρήγορση...!

 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΛΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΩΣΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ ΣΙΛΒΑ που επέλεξε λάθος ενδεκάδα και δεν κράτησε του παίκτες σε εγρήγορση Η ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗΣ!
Μια ομάδα που είχε να δώσει επίσημο αγώνα ένα μήνα, ήταν λογικό να ήταν εκτός ρυθμού. Η αναβολή της διεξαγωγής του τελικού, που αρχικά ήταν να γίνει στις 7 Μαΐου, στοίχησε ακόμα περισσότερο στον Ολυμπιακό. Με αποτέλεσμα, στον τελικό με την ΑΕΚ, να μην μπορέσει να βρει ρυθμό και να πληρώσει την αποχή και την αγωνιστική απραξία. Οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να παίξουν το παιχνίδι τους. Τι κι αν είχαν την κατοχή της μπάλας; Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε και πήρε το ματς.
Οι πρωταθλητές δεν είχαν ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 65% (σ.σ.: 35% η ΑΕΚ), αλλά αυτό δεν έφτανε, δεν είχε αποτέλεσμα. Διότι οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα δεν είχαν καθαρό μυαλό. Η μπάλα πήγε περισσότερες φορές στη δεξιά πτέρυγα, αλλά ούτε ο Φουστέρ, ούτε ο Σαλίνο κατάφεραν να βοηθήσουν στο επιθετικό παιχνίδι. Και μια-δύο ευκαιρίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν της… προκοπής. Όπως εκείνη με τον Φορτούνη στο 29’ που δεν βρήκε καλά την μπάλα στην περιοχή ή την κεφαλιά του Κασάμι στο 40ό λεπτό. Δυστυχώς η αγωνιστική απραξία των τελευταία εβδομάδων, επηρέασε τους πρωταθλητές. Ήταν αισθητό στο ματς ότι δεν είχαν ρυθμό ή πιο σωστά, δεν μπορούσαν να βρουν καλό ρυθμό. Σε ένα τέτοιου τύπου ματς, μια φάση είναι αρκετή. Κι έγινε στο 39’ με την άμυνα του Ολυμπιακού να πιάνεται στον… ύπνο και τον Μάνταλο να σκοράρει (0-1).
Το χειρότερο, όμως, ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Με τους πρωταθλητές να είναι πίσω στο σκορ, αυτό που όλοι θα περίμεναν ήταν να μπουν δυνατά και να αναζητήσουν από νωρίς το 1-1. Αντ’ αυτού ήρθε το 2-0 σε μια φάση που ξεκίνησε από… επίθεση του Θρύλου. Στην κόντρα η ΑΕΚ με τον Βάργκας να δίνει στον Τζιμπούρ και τους Σαλίνο-Μαζουακού να κάνουν διπλό λάθος. Δεν μάρκαραν για τη μπάλα και άφησαν στον Αλγερινό το χώρο για να μπει στην περιοχή και να σκοράρει. Δύο γρήγορες αλλαγές του Σίλβα, με Πάρντο και Ιντέγε -οι οποίες πάντως ήταν καθυστερημένης- και λίγο αργότερο στο ματς και ο Τσόρι. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει φάσεις, να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ανέστη.
Αλλά η ποιότητα του Τσόρι ήταν εκείνη που άλλαξε την εικόνα του ματς. Στο 84’ ο Αργεντινός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό συρτό σουτ, νίκησε τον Ανέστη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, βάζοντας ξανά το Θρύλο στο ματς. Και στη συνέχεια, ως το φινάλε, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα πίεσαν, αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να βγάλουν την κλασική ευκαιρία για να κάνουν το 2-2. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν επιδοθεί στη… συνήθειά τους, στα ματς με τον Ολυμπιακό. Το γνωστό… πέσε κάτω! Με τον Σιδηρόπουλο να χάνει τον έλεγχο…
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (53’ Ιντέγε), Ερνάνι (53’ Πάρντο), Φουστέρ (65’ Ντομίνγκεζ), Φορτούνης, Πουλίδο.
ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος (81’ Τζανετόπουλος), Αραβίδης (90’+1 Πέκχαρτ), Βάργκας (58’ Μπακάκης), Τζιμπούρ.

σιλβα: "ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ|"


Πυρ και μανία ήταν ο Μάρκο Σίλβα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, καθώς όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά είναι ντροπή που ο τελικός έγινε ένα μήνα αφότου τελείωσε το πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι πάνω από ένα μήνα, γεγονός που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα, πουθενά αλλού!
«Η χρονιά δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα και εμείς περιμένουμε έναν ολόκληρο μήνα να γίνει το Κύπελλο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βελτίωση. Είναι ντροπή που έγινε ένα μήνα μετά. Είναι πάρα πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο. Σίγουρα η εικόνα μας δεν ήταν καλή και συγχαίρω τον αντίπαλό. Όμως, θέλω να μιλήσω στον επικεφαλής. Αυτά που έγιναν εδώ δεν έχουν συμβεί πουθενά αλλού. Είχαμε έναν ολόκληρο μήνα να παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Ηταν αδύνατο να αποδώσουμε υπό αυτές τις συνθήκες», επισήμανε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου