Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 2-2 (φιλικό)

Έγραψαν ιστορία τα αδέρφια
Σε ένα φιλικό γιορτή ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα με 2-2 στο ''Μαρακανά''. Σε ένα ιστορικό παιχνίδι καθώς οι ομάδες είχαν αναμετρηθεί για τελευταία φορά σε αυτό το ιστορικό γήπεδο,στις 12 Νοεμβρίου του 1994, εν μέσω πολέμου στην τότε ενωμένη Γιουγκοσλαβία και αυτό ήταν συνολικά το 12 παιχνίδι που έχουν δώσει μεταξύ τους οι ομάδες. Το παιχνίδι περνάει βέβαια σε δεύτερη μοίρα,καθώς αυτό που ξεχώρισε ήταν η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως για τον Μάρκο Σίλβα είχε και μια σημασία,καθώς ο Θρύλος είχε να δώσει αγώνα τρεις εβδομάδες και αυτό το φιλικό ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του τελικού κυπέλλου,όποτε και αν γίνει. Οι φάσεις για τις δύο ομάδες ήταν μοιρασμένες και ενώ είχαν και από ένα δοκάρι. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Ερνάνι και Κασάμι,ύστερα από μπαλιές του Φορτούνη και Πάρντο αντίστοιχα,ενώ τα γκολ των Σέρβων πέτυχαν οι  Ορλάντιτς και Κατάϊ.

Ερυθρός Αστέρας: Κάχριμαν, Πέτκοβιτς, Λούκοβιτς  (72’ Άνταμ), Λε Ταλέκ (72’ Γκρούγιτς), Κάταϊ, Πλάβσιτς (65’ Ρίστιτς), Ντόναλντ (86’ Ράτσιτς), Σρνιτς (79’ Γκάβριτς), Ρέντουλιτς, Ιμπάνιες (89’ Ούγκο Βιέιρα), Ορλάντιτς.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Σαλίνο (78’ Τσιμίκας), Μποτία (79’ Βούρος), Μ. Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Μαζουακού (77’ Μπουχαλάκης), Μιλιβόγεβιτς (46’ Κασάμι), Καμπιάσο (63’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (46’ Ντομίνγκες), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ερνάνι (63’ Ντουρμάζ), Πουλίδο (46’ Σεμπά).

Δηλώσεις Μάρκο Σίλβα.




"Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για το πρωτάθλημα που κατέκτησε και στη συνέχεια έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, ήταν μία ωραία στιγμή και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι δείξαμε και οι δύο πολύ καλή εικόνα και είχαμε και οι δύο πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, είναι πάντα δίπλα μας".
Συνέχισε, αναλύοντας πως "Το αποψινό παιχνίδι και ο τελικός Κυπέλλου είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε το σημαντικό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικό χρόνο σε ποδοσφαιριστές μας. Έχει περάσει αρκετό διάστημα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ότι καταφέραμε και παίξαμε σήμερα θα μας βοηθήσει. Ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μπορεί να μας ωφελήσει".

Τα εκπληκτικά πανό από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Ορθόδοξα αδέρφια (pic)

Αξέχαστες στιγμές!



#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου