Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Δεν έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις οπαδών ''κύριε'' Κιμ Γιονγκ Κοντονή;

Δεν μας τα λέει καλά ο Κοντονής!
Η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού και του κόσμου του, από τον Σταύρο Κοντονή, ήταν κάτι παραπάνω από προκλητική! Διότι σε κάθε ευκαιρία έψαχνε τρόπο να απαγορεύσει τη μετακίνηση του λαού του Θρύλου, εντός συνόρων. Την ώρα που ο κόσμος των "ερυθρολεύκων" πήγαινε εκδρομές στο εξωτερικό, χωρίς το παραμικρό θέμα, με τις αντίπαλες ομάδες να αποδίδουν τα εύσημα και να συγχαίρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας για αυτό. Αλλά είπαμε, ο Κοντονής έχει ένα θέμα με το Θρύλο!
Διότι με τον ΠΑΟΚ ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ λίγες ημέρες μετά τα αίσχη στην Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, είχαμε μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. Αυτοί που τα έκαναν Γης Μαδιάμ στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και δεν "πλήρωσαν" καθόλου για τη συμπεριφορά τους. Και το απόγευμα της Δευτέρας ήταν κανονικά και στη Νέα Σμύρνη. Για τη δική τους συμπεριφορά, ο Κοντονής αποφάσισε να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αλλά στο πρωτάθλημα που συμμετέχουν οι ομάδες της "εξυγίανσης" δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών. Αντίθετα, όλα επιτρέπονται για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ… Δύο μέτρα και δύο σταθμά, από την… πρώτη φορά Αριστερά!

Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου