Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Απίστευτες προκλήσεις από τον φασίστα Κοντονή! Θέλει να επιβάλει τους δικούς του διαιτητές!

Ο Κοντονής απειλεί να τινάξει στον αέρα τον τελικό!
Ούτε στην Βόρεια Κορέα αυτά! Ο φασίστας Κοντονής,ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού από την μεταπολίτευση και μετά σε μια απίστευτη πρόκληση δύο ημέρες πριν τον τελικό,απαιτεί να αλλάξουν οι επόπτες -οι οποίοι μάλιστα είναι και διεθνείς- και να ορίσει αυτός της αρεσκείας του,ειδάλλως απειλεί με ματαίωση του τελικού κυπέλλου. Μιλάμε για την αποθέωση του φασισμού και της αλητείας που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να τονίσουμε ότι η ανακοίνωση του Κοντονή,βγήκε λίγο μετά -εντελώς τυχαία πάντα- μετά την ανακοίνωση της αεκ. Αλήθεια ''κύριε'' Κοντονή εσείς που είστε τόσο ευαίσθητος για εξηγήστε μας ο συνομιλητής σας ο Μελισσανίδης τι ακριβώς είναι στην αεκ;είναι πρόεδρος,μεγαλομέτοχος ή απλώς φίλαθλος; και επειδή στην ανακοίνωση σου κάνεις λόγο για μη τήρηση των συμφωνηθέντων από πλευράς ΕΠΟ,ο διαιτητής και οι επόπτες είναι διεθνείς:
''- ο διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος που θα πλαισιωθεί με διεθνείς αξιολογημένους επόπτες''

δηλαδή οι Αλεξέας, Πετρόπουλος, Τουμπακάρης (4ος)που είναι διεθνείς.


Που λοιπόν η ΕΠΟ δεν έκανε τα συμφωνηθέντα?
Η ανακοίνωση της γγα λέει ξεκάθαρα για διεθνείς ΕΠΟΠΤΕΣ. Δεν λέει ούτε για κάποιους συγκεκριμένους και φυσικά δεν λέει πουθενά για διεθνή παρατηρητή. Οι μάσκες πλέον έπεσαν και ο Κοντονής και η μαφία του σύντομα θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.



Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

«Ο Υπουργός Αθλητισμού, σε ευνομούμενη Πολιτεία, δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεται με την παράνομη διοίκηση της ΑΕΚ και τον κρυπτόμενο και «αόρατο» ιδιοκτήτη της και να ακολουθεί τις διαρροές και τις επίσημες ανακοινώσεις της.
Ο κύριος Κοντονής, με τις ωμές παρεμβάσεις του, ευτελίζει τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, επηρεάζει ευθέως τους διαιτητές και τους αθλητικούς παράγοντες και κάνει τη χώρα μας περίγελο διεθνώς, αλλά και στα μάτια του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα πολίτη.
Αν θέλετε να μη γίνει ο τελικός κύριε Κοντονή, να έχετε το θάρρος να τον ματαιώσετε και να πάρετε την ευθύνη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο κόσμος του έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους».


ΥΓ. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια σε περίπτωση ματαίωσης του κυπέλλου,δεν αρκούν απλώς οι ανακοινώσεις,χρειάζεται κινητοποίηση από τον ερυθρόλευκο λαό.

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου