Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

''ΒΟΜΒΑ'' ΜΕ ΑΓΚΑΜΕΖ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ!


"Μπαμ" από τον Ολυμπιακό και είμαστε ακόμα στον Μάιο, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της φετινής περιόδου στο βόλεϊ. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας και κάτοχοι του League Cup, μετά τις ανανεώσεις και την απόκτηση του Γιώργου Στεφάνου, ξεκίνησαν να "πυροδοτούν" τις μεταγραφικές τους "βόμβες". Η πρώτη ήδη έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση, όχι μόνο στον ελληνικό χώρο, αλλά και στο διεθνές στερέωμα!
Πρόκειται για τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ, τον διεθνή Κολομβιανό διαγώνιο. Μια μεταγραφή που αποτελεί δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα βόλεϊ του Θρύλου. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ έχει κάνει πολλές φορές κάτι ανάλογο, αλλά αυτή η κίνηση αλλάζει τα δεδομένα. Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο παρελθόν, όταν είχε φέρει στον Ολυμπιακό τον Μίλκοβιτς. Και είναι σίγουρο πώς με τον Αγκάμεζ οι "ερυθρόλευκοι" γίνονται ομάδα που θα μπορέσει να διακριθεί και στην Ευρώπη.
Ο 31χρονος Κολομβιανός διαγώνιος, με θητεία από το 2005 στην εθνική ομάδα της χώρας του και σπουδαίες διακρίσεις στο εξωτερικό. Πραγματικός killer στην επίθεση, με ύψος 2,07 μ. και επιτόπιο άλμα 3,65 μ. και σε μπλοκ 3,57 μ. Παίκτης με πολλές διακρίσεις στην καριέρα του, με πρωταθλήματα, με Κύπελλα, με ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ένας bomber που έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά. Ένα "φονικό" επιθετικό "όπλο" που είναι σίγουρο πώς θα "σκοτώνει" τους αντιπάλους του!
Με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου να αναφέρει ότι "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή 31χρονο Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez".

Η καριέρα του Liberman Agamez.

Personal information
NationalityColombia
Born(1985-02-15) 15 February 1985 (age 31)
Height207 cm (6 ft 9 in)
Weight95 kg (209 lb)
Volleyball information
Positionright attacker
Current clubOlympiacos S.C.
Number7 (national team)
Career
YearsTeams
2004—2005
2005
2005—2010
2010—2013
2013—2016
2016—
Ionikos
Pagrati
Panathinaikos V.C.
Arkas Spor
Galatasaray S.K.
Olympiacos S.C.
National team
2005-2015Colombia Colombia

Δηλώσεις παίχτη μετά την μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο κορυφαίος Κολομβιανός διαγώνιος εξήγησε ότι "Η Ελλάδα είναι για εμένα η δεύτερη πατρίδα μου. Και από την στιγμή που υπήρξε προσωπική επιθυμία από τον κ. Mαρινάκη και γνωρίζοντας την σχέση του με το βόλεϊ, αποδέχτηκα πριν από λίγο τη πρόταση του. Έρχομαι στην ομάδα για να εκπληρώσω όλους τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διεκδίκηση του Cev Cup".

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ξανά στο Θρύλο ο Στεφάνου!

Στον Ολυμπιακό επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Κηφισιά, ο Γιώργος Στεφάνου επιστρέφει στο Λιμάνι. Ο διεθνής λίμπερο συμφώνησε με τους "ερυθρολεύκους" και θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε τόσο τη σεζόν 2009-10 όσο και την τριετία 2012-15.
Και κατέκτησε 3 πρωταθλήματα (2010, 2013, 2014), 2 Κύπελλα (2013, 2014) και 2 Λιγκ Καπ Ελλάδας (2013, 2015). Υπέγραψε το συμβόλαιό του και γύρισε πάλι στον Πειραιά, για να σηκώσει και νέους τίτλους. Με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές.
Και όπως σχολίασε "Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι επιστρέφω γεμάτος όρεξη για περισσότερους τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα γιατί είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε ομάδα και να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού".

Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου