Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Σκάνδαλο από Σιμιτζόγλου πάει να βγάλει λάδι τον ποα για τα αίσχη της Λεωφόρου!

 Σκάνδαλο από Σιμιτζόγλου
Σε απολογία από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Superleague έχουν κληθεί για το πρωί της Παρασκευής οι "πράσινοι" για τα αίσχη στη Λεωφόρο. Παράλληλα τους έχει ασκηθεί και δίωξη από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ για τους ανθρώπους του ΠΑΟ που θα πρέπει να ανακαλύψουν... επιχειρήματα, μπας και περιορίσουν κάπως το εύρος της "καμπάνας" που θα τους επιβληθεί.
Όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια που αποτελεί ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε ό,τι αφορά τη σύνταξη της δίωξης. Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν έχει συμπεριλάβει το πεδίο που αφορά χρηματική ποινή και αφαίρεση βαθμών, εάν τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.
Διότι εξαφανίζει τα εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, αγνοώντας το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής, αλλά και τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας. Σύμφωνα με τον κανονισμό, δηλαδή την παράγραφο 6, "εκτεταμένα επεισόδια θεωρούνται εκείνα στα οποία εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων. Η πρόκληση, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αυτών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας ή έστω απλής σωματικής βλάβης αποτελεί επιβαρυντική περίπτωση!"
Και βέβαιο στο πεδίο 6δ, το οποίο ξέχασε ο Κωνταντίνος Σιμιτζόγλου, προβλέπει ποινή τιμωρίας της έδρας (σ.σ.: κεκλεισμένων των θυρών) και αφαίρεση τριών βαθμών εάν τα επεισόδια έχουν γίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ό,τι δηλαδή συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο, με την εικόνα να φτάνει σε κάθε σημείο του πλανήτη!

Πηγή:redking.gr

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου